keskiviikkona, elokuuta 22, 2012

Räkänokkien valtakunta

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, pistetään tykittäen! (ja koska ei nyt millään irtoa mitään edes keskinkertaista sanottavaksi...)

Vauvan kuolaa ja räkää. Kiva kun minua purraan polveen. 
Miròn henkeen, täähän voi olla vaiks taidetta?
 Polvi kainaloon ja sohvalle koomaamaan, jos mamma komentaa että pitää hymyillä, irvistetään. Logiikka.
 Katsotaan kun hyväntahtoinen paini äityy suoraksi huudoksi.
"PULLIS ÄLÄ PURE - TAAVIAINEN, ÄLÄ TÖNI!"
(aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh)

 Ja nähdään kun Bullis kaatuu sohvapöytää vasten ja saa ventin suuhunsa. Huuto oli eeppinen. Piän torvelo, kävellessä kannattaa laittaa ne kädet ETEEN - ei nostaa kämmeniä kattoon tuulettaakseen.

 Mulla oli joskus olohuone joka oli nätti. Nyt mulla on olohuone, joka on kaaos
(huom; PIENI kaaos vielä tässä kuvassa. Kaksi lelusammiota oli vielä kasassa - seuraavassa hetkessä KABOOM!)

Julmalten juoma, henkinen erävoitto, laillinen piriste ja niineespäin. Nukkuhan ne peräti tunnin. Onneks sai uuden satsin, kun isäntä saapui kotiin. Oonhan tarpeeksi selkeästi ilmaissut, että meidän perheessä EI tule enään ikinä päivääkään ilman espressokonetta? Ei ole tajuntaa eikä elämää ilman tätä.

Armas sulho kyseli vielä eilen, että saisko hää lähtee harrastuksensa pariin suoraan duunista illaksi. Silmissä välähti salama; ET. Menet kun nuo on terveitä, ole sitten vaikka koko päivä. Mutta sairastupapäivän päätteeksi en ota vapaaehtoista koko illan nakkia. Murh. Onneksi ei tarvinnut.

3 kommenttia:

 1. Aamen! Meillä on miesväen poistumiskielto päällänsä myös AINA räkätautien aikana. Luojalle kiitos kahvipavusta ja vielä "yäääääk!!" tuota ensimmäistä kuvaa! :D

  VastaaPoista
 2. Juu. Ymmärrettävä, tarpeellinen, hyvä poistumiskielto. Iltavapaat peruttu.

  ja Juu, luojalle kiitos kahvipapusista. Niitä saa muuten suklaakuorrutettunakin laivalta. pitäiskös lähteä hakemaan? Kahvia kahvipapujen kanss? Leipasis jotain kahvikakkuakin vielä? Kuulostaa hyvälle. Slurrrrps.

  VastaaPoista
 3. Näkeekös kukaan muu kuin minä tuossa kuolaisessa "taideteoksessa" ilkikurisesti hymyileviä kasvoja...?! :) Onkos tää joku musteläiskätesti vai olenko mä vaan sekoamassa...? Veikkaanpa, että jälkimmäinen vaihtoehto on lähempänä totuutta vietettyäni viikonlopun kotona räkäisen taaperon kanssa.

  Ja mitä tulee miesväen poistumiskieltoon, niin meillä Pikkumies fiksuna taaperona isäänsä säästääkseen - onkohan niillä joku salaliitto mua vastaan? - alkaa sairastaa vasta, kun iskä on kerennyt livahtaa paikalta - kuten tänä(kin) viikonloppuna. Auton takavalot vilahti ulos portista perjantaina ja lauantaiaamuna meillä alettiin valuttaa vihreitä etanoita nenästä. Vielä muutama tunti ja iskä saapuu sairastuvalle - ja tämä nainen suuntaa samalla ovenavauksella purkamaan pahimmat raivot lenkkipelulle.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...