tiistaina, helmikuuta 12, 2013

Työ ja lepo?

Oivoi.

Elämä se on! Nyt kun kaikki planeetat asettuis oikeaan riviin ja murmeli kurkistaisi kolostaan oikein, pääsisin karkaamaan parin kuukauden päästä töihin. Isäntä jäis Bulliksen/Taaviaisen kanssa kotiin syksyyn asti. Tää ajatus on saanut mut suorastaan kehräämään! Kun aamulla lähtisin Taaviaisen kanssa liikenteeseen, jäisi isäntä vaihtamaan pikkupiltin vaippaa. Sitten iltapäivästä hää nappais Taaviaisen mukaansa, kävis kaupassa, laittais ruoan ja ruokkis pesueen. Aikamoisen loman kuuloista.

Työ. Iso osa eloa ja suorastaan loma, tässä vaiheessa.

Totesin, että oikeesti pienten lasten vanhemmat - joilla on puoliso jäämässä kotiin - on täysin aliarvostettu työvoima kentällä. Kukaan ei ole niin motivoitunut työhönsä, kuin hän joka saa jättää isännän muksujen kanssa himaan, keittelemään puuroa ja leikkimään teletapeilla tunnista toiseen.

Kakkarauha, ruokarauha, helmat-vapaana-rauha, työpuhelurauha, työmatkarauha, kädet-vapaana-rauha - VÄLIRAUHA!

ps. Tänään kun survoin pikku murusia petiin hiki tukasta roiskuen ja puurot niskassa, totesin että saatan potkasta nilkkaan kovaan häntä joka arvostelee kotiäitien duunia. Ei jessuseemeli; keuhkot on ventiloituneet pohjaa myöten karjuessa, kroppa notkea kuin pajunvitsa asioita nostellessa ja hauikset tasoa Arsi Harju. Mieli taasen tasoa kampasimpukka.


pps. Kun ois se flunssakausi, isäntä ois kotona hoitamassa kuumekakarat. Kun ois se oksutauti, isäntä hoitais. Kun se ois hetken aikaa joku muu, kuin minä. Se ois gutaa!

töihintöihintöihin...
Pitäkääs ne digitus primuksenne pystyssä että tää setti onnaa!

1 kommentti:

  1. Työ on joskus ihanaa ja joskus haluis mielummin olla alsten kanssa kotona. Mulla on taas jälkimmäinen vaihe menossa. Tosin mähän jäänkin kotiin keväällä :) Oon sitten pienimmän kanssa himassa ja isommat on osapäivsinä hoidossa. Helpottaa luultavasti arkea ihan huikeesti jo sekin että tytöt ei oo kokoajan sillonkaan jaloissa kun ite oon pienen kanssa kotona. Sitähän on sitten ihan kuin yhden lapsen äiti (ainakin sen 4h päivässä). Osaakohan sitä sitten olla ollenkaan, vai onko pakko hakea ne isot jo kokonaan pois sieltä hoidosta? Isompaa ei toki viitti hakea kun siitä tulee jo eskarilainen....

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...