torstaina, helmikuuta 14, 2013

Hyvää ystävänpäivää vaan sullekin, asshole!

Gnäääärrhhhhgghh!!!

Tänään oli Pulliksen allergiakokeet tarjolla allergiasairaalassa. Se tiesi siis reissua ytimen kautta - mitä jo etukäteen vihaan. Ensimmäiset kiukut pukkas kotipihasta lähtiessä, kun tiet oli aurattu miten sattuu ja autot parkkeerattu jalkakäytävien puolelle niin että hanki ois ollut kävelytienä. No ei siinä mitään, autotien kautta.

Mutta kun tiet on ohuet ja mä tuun rattaiden kanssa -on se nyt saatana ettei tajuta etten pääse niiden vankkurien kanssa pomppaamaan hankeen!!! Ihmiset näkee jo pitkältä että tulen, mutta ei - pitää kävellä lähes päin ja tuhista, kun en väistä. Taisin todeta että sori, en pääse hankeen näiden kanssa.

Seuraava kiukku oli metrossa, jossa istuin rattaiden vieressä "välitilassa" - ihmiset tulee lähelle tuhisemaan ja murisemaan, kun eivät voi omasta mielestä istua viereeni kun mulla on rattaat. Mihin mä tungen sen penskan ja rattaat, kysyn vaan!

Hissiin mennessä rautatieasemalla pukkas kaks ekaa hissiä täyteen ihmisiä, ketkä eivät viitsineet käyttää liukuportaita. Tämä tulkinta siitä, että kovet tuntui kantavan aika vauhdilla ohitse vaunkansan ja ylätasanteella liukuportaat heillekin kelpasi. Täyteen ahdetusta hissistä sitten joku mummo huuteli, että tänne mahtuu. Jaa mihin, sun persiiseeskö? Ei mahdu.

Ratikkapysäkillä piti yhden äijän tulla röökille siihen KOLMIEN rattaiden VÄLIIN. Voi vittttttt.... Mene sen kärytyskäärylees kanssa hellvvvvvv kun tässä on lapsia!

Ratikassa vaunutilaan ei meinnannut mahtua, kun ihmiset eivät väistäneet vaikka pyysin ja kohteliaasti useamman kerran; "Anteeksi, tulisin lastenvaunujen kanssa, anteeksi, väistätkö". No älä väistä, tuhise ja kihise sitten. Ratikassa istumatilaa oisi ollut, mutta ei, ei voi mennä siitä vaunuväliköstä mihinkään.

Allergiasairaalalle on saakutinmoinen mäki. Sekin hatutti.

Onneksi testit meni hyvin, voimakas kananmuna-allergia saatiin sieltä mukaan tiedoksi. Muuten ei mitään. Hyvä niin.

Kotiin tullessa samaa showta, ketutuskäyrä tapissa.
Nyt kotona. Huoh.

Tuho-Duo lähettää ystävänpäiväterveiset!

8 kommenttia:

 1. Ai että, kun mä niin tunnen ton **tutuksen. Mikä niitä MUITA ihmisiä oikein vaivaa ja MIKSI vaunujen/rattaiden kanssa kulkevat ovat toisarvoisia? En ymmärrä. Eikö NIILLÄ MUILLA ole lapsia?

  Eilen bussissa päästin rattaat ulos edeltäni päätepysäkillä. Takanani tuhisi JOKU.

  Äyrgh.

  VastaaPoista
 2. Hoksottimet hukassa. Jollei asiallinen pyyntö päästä rattaille varatulle paikalle tepsi, ei kai auta muuta kuin survoa sekaan.
  Ihan päinvastainen kokemus kolmenkymmenen vuoden takaa: Ekaa kertaa skidin kanssa Lintsille matkattiin ratikalla. Hyvissä ajoin ennen päättäriä nuori mies tarjoutui auttamaan poistumisessa lastenvaunujen kanssa. En häkellykseltäni saanu sanottua hälle, et lapsen isä on mukana matkassa.

  VastaaPoista
 3. Viimeks kun oltiin Suomessa olin aivan totaalisen järkyttynyt siitä miten huonosti rattailla sai tietä. Koskaan ei päässyt hissiin ja ratikkaan ja... aina tuntui siltä et oltiin väärään aikaan ja väärässä paikassa ja meille jopa joku sanoi et pakkoko niitä rattaita on tänne tuoda :O

  VastaaPoista
 4. Se allergiasairaalan mäki rattaiden kanssa vaatii maratoonarin kuntoa. Oikeesti. Ja olen myös huomannut että monet tunkee hissiin rattaiden edestä vauhdilla, niin ettet itse enää mahdu. Mutta näillä mennään. Onneksi ei enempiä allergioita teillä.

  VastaaPoista
 5. Mä niin nostan hattua teille jotka siellä laidalla tappelette oikeuksistanne rattaiden kanssa. Meillä täällä keskellä ei kulje julkisia ja jos kulkee niin ei niihin rattaita saa, paitsi sinne tavaratilaan.

  VastaaPoista
 6. Ei oo tarvinnu vuoskymmeniin vaunujen/rattaiden kans liikkuu, mutta tajuan sun fiilikset ihan kybällä. Ja kaikkein eniten mua täällä hatuttaa se yks tyyppi joka vie paikan ihan oikeesti sitä tarvitsevalta äireeltä. Äireeltä, joka hänen takiansa ei mahu bussiin. Kääkkä tulee tyhjien vaunujen kanssa autoon, kun sillon ei tarvii maksaa kyytiä. Kerran siellä oli kääkän ostoskassi. että semmosia liikkujia täällä.
  Sama ne nuoret joiden persii ei nouse vaikka vieressä keikkuu vanhus kepin kanssa ja yrittää pysyy pystyssä. En tykkää. Onneks en itte ihan viel oo niin köntys etten vois paikkaani antaa.
  Ei oo kananmuna-allergiakaan kiva, mutta onneksi silti vain se. Kyl se siittä taas sitten.
  tuho-duo ?? Pikemminkin Los duos sulos.

  VastaaPoista
 7. Ärräyh, mua hatuttaa ihan vaan sun puolesta. Jos vaa ikinä enää pääsen rattaita pukkimaan, niin varmasti pukin kaikkien tuhisijoiden päälle. Ärkele.

  VastaaPoista
 8. Jatkossa jos tarvii mennärattaiden kanssa a-sairaalaan, niin siellä on hissireitti joka menee sieltä tavarantoimitusovesta. T. Siellä 5vko 3xvko rampannut atoopikko sillon kun Sammakko oli 3kk vanha, olis varmaan jääny ne valohoidot hakematta ellei hoitsut olis opastanut mulle sitä reittiä

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...