torstaina, marraskuuta 22, 2012

Tyhjää täynnä!

Ei kummempaa. Painetaan eteenpäin arkea siihen samaan tahtiin kuin aiemminkin. Eilen päästiin isännän kanssa kaksin syömään alkuillasta, kun luottolastenvahti iskettiin hommiin. Ihan mukava pieni arkipäivän piristys.

Odotamme jo suuresti joulukuussa alkavia omaishoidon vapaita. Päivät on jo perhelomituksesta varattu, yksi arki-ilta ja kaksi lauantaita, 8h kerrallaan. Aika messevää. Tuntuu hurjalta ajatella, että kolmena päivänä kuukaudessa saamme erkaantua päiväksi kotoa ja täällä huseeraa varsin taitavat tädit hommissaan. Lapset kun kotosalla viihtyvät kimpassa, vaikkakin vähän vieraamman hoitajan kanssa. Pistettiin kyllä pyyntö, että saatais tuttuja tätejä hommiin - että ois vaikka muutamia jotka tulevat sitten pojille tutuiksi.
Ripustin ulos ne joulu eikun tunnelmavalot. Illat on niin järkyn pimeitä, että kaikki pienikin loiste synkkyydessä otetaan ilomielin vastaan. Lisäksi sain hommattua jo kauan kaivatun kaukosäätimellä toimivan katkasijan, eli saan napattua yhdestä napista ne tunnelmavalot pois päältä. Heleppoo, kunhan tuo kapula pysyis tallessa.

Leijonaemojen vertaishommiin tänään, sitten onkin jo pian perjantai ovella. Sää on karmea ja ulkona ei tahdo viihtyä - mutta hyvimpä tuo riehunta tuntuu skideiltä tarpeen mukaan sisätiloissakin onnistuvan. Parhaat lelut on ylimääräiset lastenpatjat olkkarin lattialla, voi tehdä oikeen kunnon hyppypomppusarjoja. Pientä röhänuhakurkunkarheutta ilmassa, katsotaan missä vaiheessa tarttuu lapsiin. Se on kait se hupivero viikonlopusta?

Tyhjää täynnä siis, pientä arkea pienissä ympyröissä!
Iltaisin kirjoja ja kuumaa kahvia. Niillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulunodotusta :)) (minusta se toivotus passaa tähän väliin oikein hyvin)

    VastaaPoista
  2. Kivat valot sulla! Tuo ilmeisesti parvekkeella sijaitseva köynnösritilä näyttää tosi hyvältä noiden valojen kanssa.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...