perjantaina, marraskuuta 23, 2012

Tohtori Tohtori?

Äiti aamulla lääkäriin soittamaan, kun naama tuntui siltä kuin ois turpiinsa saanut. Viime sunnuntaista asti kurkku on ollut kipeä ja olo tukkoinen. Varsinaista perinteistä räkistä ei nyt ole ollut. Kurkussa on vaan koko ajan knöölejä ja yskittää.

Nyt sitten alkoi posket ja otsa särkemään, koko ajan sellainen hiivatillinen painon tunne. Kaksi yötä meni kukkiessa pystyssä, toissayönä heräsin tunnin välein ja viimeyönä nukuin tunnin. Korvissa napsuu ja humisee, tasapaino on hutera ja silmätkin muljuu päässä. Ystävä heitti lottodiagnoosilla aamulla; kuulostaa ihan sinuiitiltä.

Tohtorivisiitillä sitten arpa varmistettiin; niinhän se on, että poskiontelothan ne siellä on tukossa ja tulehtuneina. Nyt hevosannosta antibiottia naamaan. Sunnuntaina on varattu liput kivaan menoon kaksin Taaviaisen kanssa, toivotaan että onnistuu. Jos ei, niin isäntä saap mennä. Jos lapsi siis pysyy terveenä. Vähän räkistä tuntuu sillekin pukkaavan. Maanantaina olisi kuulotutkimukset sitten, eli ans kattoo miten käy.

Nyt nappeja naamaan, erikokoisia ja eri aikaan ja namsmums. Unta kuuppaan myös kun tilaisuus sille saapuu. Omalääkäri ei tunnistanut minua, kun kerroin kuka olen (Taaviaisen kautta tutuksi tullut) hän totesi että sähän näytät ihan kamalalta, sinä olet normaalisti niin hymyileväinen ja pirteä. Jep jep. Kertoo jotain olotilasta.

Näillä mennään!
Kyltäätästä, eiks jeh? Edellisestä megarutosta on melkein vuosi, jotenka ihan mukavastihan tässä on menty!

1 kommentti:


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...