sunnuntaina, marraskuuta 18, 2012

Kotona kyläluutimasta!


Upeeta oli. Vapaata, K-18 hömppämenoa, lepoa, makoilua, syömistä, naurua, iloa, kokousta, kirjajulkkaria, pikkujoulua, kiertelyä, nauttimista, omaa aikaa. Isännät pärjänneet erinomaisesti keskenään himassa, joten tän voi ottaa uudestaan. Kiitos seuralle, tutuille, ystäville ja emoille. Kaikille. Puolisolle kans, että pääsin lähtemään. Teki gutaa. Kunnolla!


ps. tässä kuvasarjassa oleva vasemman yläkulman patsas? Mitä se roikuttaa kourassa? Tuijoteltiin pitkään ja eri kulmista, muttei saatu adekvaattia vastausta. Paikalliset, kertokaa!

6 kommenttia: 1. Joskus muistan jotain muuta asiaa varten googlettaneeni patsaita, niin tuli mieleen googlettaa nytkin. Olisiko tuo: http://www.tampere.fi/ekstrat/taidemuseo/patsaat/aaliso1d.htm Eli voisiko se olla oravan nahka?

  VastaaPoista
 2. Juu oravannahka toi on :) Siitä on joku tarinakin, että jos patsaan ohi kulkee 17v impi niin patsas pudottaa tuon oravannahan tielle/maahan.

  VastaaPoista
 3. Eipä ole 17-vuotiaita impiä sitten Tampereella näkynyt! :D

  Vilkutus täältä, oli kiva törmätä livenä!

  VastaaPoista
 4. Haa, kiitos kaikille selityksestä - joltain rotanraadolta se näyttikin :D
  Ja Helsingissä uskotaan, että kolmen sepän patsaan sepät kumauttaa vasaransa kiveen kun 17-vuotias impi ohi kävelee. Hiljasta on ollut jo vuosikymmenet ;)

  VastaaPoista
 5. Outoa, oon kulkenut ton patsaan ohi monta vuotta koskaan miettimättä, mitä se roikottaa. Jotain vaan. En vissiin ole kovin utelias persoona, heh,.

  Jos ikinä kaipaat uusintareissua Tampereelle ja lisäksi seuraa, voisin tarjota sekä seuran että ilmaisen keskustamajoituksen. :) (Ja yhtäänhän en siis itse kaipaa yötä pois kotiympyröistä!)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...