keskiviikkona, syyskuuta 26, 2012

Toukkarock!

Nyt se tuli... Herranen aika - matovaroitus päiväkodista! Jissusperkule, tähän mennessä ollaan vältytty kaikilta vatsataudeilta (kop kop kop) sun muilta möngertäjiltä (kop kop kop) ja nyt pidetään kaikki raajat ristissä (ja sormet pois suusta) että päästään tästäkin helpolla.

Sinänsä asiassa ei ole mitään sen suurempaa showta, mutta on se nyt ällöttävää ajatuksen tasolla. Että kiemurtelee jotain mun mukeloiden masuissa, muutankin kuin eksyneet pierut. Yh. Haen apteekista tänään jo varuiksi sen matolääkkeen, toisaalta voitais ottaa napit lauantaina ja tehdä hullu suursiivous sunnunnuntaina. Kannattaako, en tiedä.

Mutta yök.
Helppoa kuin heinänteko; Yksvee tunkee kaiken suuhunsa ja Isoveli ihan periaattesta lipasee makuja sieltätäältä. Rontit!!!

Näillä mennään ja jännitellään.

6 kommenttia:

 1. Ei kannata varuiksi, se turhan kuurin syöminen saattaa aikaansaada sen, että tarpeeseen ei enää lääkkeet tehoa. Kyllä sen lapsen tuskan siitä kutiamisesta tajuaa ja sitten vaan nappia naamaan. Tartuntatautiliiton sivuilla loistavat ja asialliset tiedot näistä ja niistä toisista ällötyksistä ... ei turhaa siivoamista eikä turhaa paniikkia. Niin kuin rakas biologiystäväni totesi minulle: "Kuule, ne ovat loisia ja niiden ainoa tarkoitus on lisääntyä ja tuottaa jälkeläisiä."
  Kunnon käsipesut ja lyhyet kynnet lapsosilla, sillä pääsee pitkälle.
  Ällöttäviä ovat, mutta niistä kyllä selviää hengissä. Trust me, I know what I am talking!!
  Voimia!

  VastaaPoista
 2. Meillä tuo tehtiin kerran kun tiesin että päiväkodissa niitä oli ja pentu kaiveli kutisevaa takamustaan ja minä vein tytön vessaan ja tops puikon työnsin sinne peräreikään ja sain ulos muutaman kiemurtelevan, niin johan pestiin pyykkiä viiden hengen sängyt useampaan kertaan vaihdettiin ja pestiin ja imuroitiin ja syötiin matolääkkeet. Muistaakseni kahteen kertaan koko päiväkotiuran aikana tää jouduttiin toteuttamaan. Ei kiva todellakaan ja kehotan kyllä tarkkailemaan tilannetta todella tarkasti sillä ei se kiemurtelevien matojen näky siinä topz puikon päässä häviä ikinä mun muistista sillä siitä on jo yli 20 vuotta. YYYaaakk!

  VastaaPoista
 3. Ei kun taskulamppu kouraan ja yön pimeinä tunteina vahtaamaan muksujen anusaukkoja :) Madot on kuitenkin helpommasta päästä jos täisavottaan vertaa...

  VastaaPoista
 4. Täällä on kans jännitelty, kun sällin isosiskolla kuulemma kihoja oli (tosin ei itsensä mukaan näköhavaintoa, kutina vaan ja kuuri päälle). En tohtinut alkaa turhaan meidän omaa pesuetta lääkitsemään, mutta käsiä on tullut pestyä tavallista tarkemmin. Itsellä noita muuten oli kans joskus ala-asteen loppupuolella, mutta en koskaan niistä tohtinut silloin sanoa kellekään, siis vanhemmillenikaan ja niinhän ne sitten itsestään lähtivätkin pois.

  VastaaPoista
 5. Meidän päiväkodin ovessa oli puolestaan täi-ilmoitus ja vitsailinkin miehelle, että kihomatovaroitus vielä tähän päälle, niin tämä hysteerinen mamma ei varmaan pystyisi nukkumaan yhtään yötä... Mä niiiiin inhoan kaikkia ötököitä ja ajatuskin siitä, että niitä luikertelee mun lapsen (tai omassa!) kropassa on jotain todella kuvottavaa, YÖK!! :/

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...