tiistaina, syyskuuta 25, 2012

Realismiä ja Höpsötismiä

Olipas päivä!

Aamupäivällä iskin "hyvämutsi" vaihteen päälle ja totesin, että nyt PullanPatukka sut väsytetään päikkäreille. Kakaruudelle releet niskaan ja pistetään kävelemään. Mennä tohotti paikasta toiseen täynnä iloa ja intoa, raivarit iski vain silloin kun ei saanut heittää pitkälleen rapalikkoon. Koska homma eteni kuin se kuuluisan junan vessa, päätin että meen meidän kulmalahvilaan lounaalle. Bäääääd idea.Söör Bullis ei suostunut hipaisemaankaan omaan ruokaansa (purkkiimössöä) vaan vaati saada oman osuutensa mun salaatista. Sinänsä jees, että pojalle rehut maistuu, mutta tuon minikokoisen työhevosen massu ei täyty kahdella pastanpalalla, kurkulla ja puoliksi imeskellyllä krutongilla. Noh, tulipahan äiteen tyyliin lapioitua napaan salaatti pikapikaan ja vedettyä kahvi pohjanmaan kautta, kun tuo pikkuinen sumusireeni ryhtyi protestoimaan sitä ettei saanut mäiskiä lautasta tuhannen persuksen päreiksi lattialle. Nih.

Kotiin, tötterö nukkumaan ja ajattelin ittekin kellistää. Juu ei. Selkeesti hirtti töötti pohjaan ja jo vajaan tunnin päästä alkoi kuulua natina. PÄH. Päätin pakkonukuttaa kundin ja kuinka ollakaan, aikansa potkittua, revittyä hiuksia mun päästä ja ulvottua kuin nirhattava possu, uni voitti. Siinä sitten kylekkäin hikisikoina torkuttiin siihen asti, että lastenvahti soitti ovikelloa ennen kolmea (herätyskello ei tehnyt yhteistyötä - hienoa, älypuhelimet!). Meidän luottolapsenvahti tuli tsekkaamaan speksit päiväkodista, eli tällä kertaa vuorossa oli ns. "koulutuspäivä!" - sain kyllä laittaa ruoan rauhassa.
Noh, ilta se meni tässä, vuorotellen kitiseviä lapsia kuunnellessa. Mä en oikein tiedä mikä noita meidän poikia välillä riivaa, ihmeellinen räyhänhenki kun isänsä ei ole kotosalla. Loppuviimein mä luovutin, tehkää mitä tykäätte (erittäin toimiva kasvatusmalli, eikö? ÄLKÄÄ ottako mallia) - tulemana sitten se, että Taaviainen siivosi lattioita potta päässä ja Bullis kulki perässä heittelemässä kaiken pitkinpoikin.

Puuro (kerrankin sain tiputettua molempiin lapsiin masuntäytteet vain yhdellä ärähdyksellä) hoidettu, iltahuutelut kuunneltu ja NYT ne nukkuu. Tai, siis, Taaviainen karkailee sängystä ja pitää jotain omaa yhden miehen sirkusta.

Juu hei, tälläinen normipäivä tänään.
Oikeastaan ei mitään tähdellistä sanottavaa, mutta kun kerrankin istuu yksin sohvalla niin voi vaikka kertoa sinne ruutujen loisteen toiselle puolelle, mitä ihmettä tänne kuuluu!

8 kommenttia:

 1. Aaah-hah-haa, onneksi kerroit! Tuo pottapäässä siivoava tyyppi oikeasti pelasti mun päivän. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä voi räksyttää ihan pokkana toiselle, että senkin pottapää :D Nää on ihan pimeitä välillä, toinen hiihtaa mun rintsikat kärpäsensilminä päässään ja toinen nauraa pjaskasesti potta päässä ja viittoo "kärpänen" :D

   Hulluja. Äitiinsä tulleita(kö?)

   Poista
 2. Hoohhoo tää oli varsinainen iltasatu ääneen luettuna nauratti niin maan makoisasti. "kärpäsensilmät ja viittomat päälle" hihhih...
  - Vaikka nuo kotiäidin lastenhoito-puuhat tuntuu välillä tökkivän, niin näin jälkikäteen niitä takatutuvasti pulpahtaa mieleen omistakin muisteloista ;DD. Ainakin voi todeta, että mielikuvitusta ja aika toimivaa rinnakkaista yhteisleikkiä syntyy teidän vintiöillä.
  Jaksamista arjen pyöritykseen ja välillä on ihanaa vaan heittää hanskat tiskiin ja olla möllöttää...

  VastaaPoista
 3. Hoohhoo tää oli varsinainen iltasatu ääneen luettuna nauratti niin maan makoisasti. "kärpäsensilmät ja viittomat päälle" hihhih...
  - Vaikka nuo kotiäidin lastenhoito-puuhat tuntuu välillä tökkivän, niin näin jälkikäteen niitä takatutuvasti pulpahtaa mieleen omistakin muisteloista ;DD. Ainakin voi todeta, että mielikuvitusta ja aika toimivaa rinnakkaista yhteisleikkiä syntyy teidän vintiöillä.
  Jaksamista arjen pyöritykseen ja välillä on ihanaa vaan heittää hanskat tiskiin ja olla möllöttää...

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista
 5. :DDDD Ihana päivä teillä :DDDD

  VastaaPoista
 6. Kuulostaapas paikoin tutulta.. :) Ihanan hauskasti kirjoitat ei-niin-hauskoista asioista. Sain ainakin kunnon naurut pitkästä aikaa. Kiitos. :)

  Väinölläkin olisi meno päällä. Kävellä pitäisi koko ajan eteenpäin eikä ikinä käännyttäisi kotiin takaisin, jos herra saisi päättää.

  Oikein mukavaa syksyä, vaikka välillä onkin yhden tai kahden miehen showt menossa. :)

  VastaaPoista
 7. Heh :D (mikä siinä on että toisten paskapäivä piristää kummasti??)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...