tiistaina, elokuuta 07, 2012

Mistä on paskamutsien lapset tehty?

- Pikaliimasta pojan suussa. Liimasin muumipapan hatun päähän pikaliimalla, jätin kuivumaan puoleksi tunniksi ja revin kuin heikkopäinen päähinettä muoviukon nupista. Okei, on kuiva, ole hyvä. Meni viisi minuuttia, mies kysyi että mitä helvettiä toi poika syö. Pikaliimaa. Oli saanut jollain fakiirinelkeellä sen hatun pois ja alla oli märkää pikaliimaa. Ei muutaku husin sivuilta selaamaan toimintaohjeet ja pyyhkimään ipanan turpaa kosteuspyyhkeellä. AVOT!

- Otsasta täynnä mustelmia. On toi pienempi nappula etevä vesseli kosauttaan nuppiaan tohon kahvipöydän SUORAAN reunaan.

- Kulmasuojista nielussa. Just. Liimasin kaksi kulmasuojaa sängyn reuhoihin, kun Bullis on niissä koko ajan otsa eellä (ja minä sääret mustina). Ne muuten lähtee irti. Helposti, tuollaisen vajaan vuosikkaan käsittelssä.

- Suklaamuroista, kun äiti ei jaksa tapella. Anna mennä.

- Omituisista juomacoctaileista. 1 lasi vettä jossa duphalac-jauhetta, juotu puoliksi. Siihen kaadettu puoli lasia maitoa. Lopputulos on napero joka hokee "NAM NAM NAM NAM" jokaisen kulauksen jälestä. Jippi-jai-jei- mitäs sitten juotetaan?

- Sulkaakääreistä. Laps istuu nurkassa nuolemassa äitin suklaakarkin käärettä ja mulkoilee mutsia vihaisesti. Jippii. Jäin kiinni.

1 kommentti:


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...