tiistaina, heinäkuuta 31, 2012

Viplaytä surinana.

Menin jossain vaiheessa liittymään Buzzadorin porukoihin ja satunnaisesti sieltä on kutsua pukannut. Nyt tyrkkäsivät tarjolle Viaplayn pädiin. Ideana on siis että mä saan tuotteen kokeiluun ja siitä sitten juoruan fiilikset eteenpäin. Noh, niin tehdään!

Se Viaplay on siis maksullinen leffa/sarjapalvelu tietokoneelle/kännylle/pädille. Sarjoja, leffoja.

Viaplayn rekkaaminen koneelle oli kotiäidin logiikalla tasoa "vain insinööri osaa". Yritin sekä iPadilla että läppärilla ja voi siunatkoon kun ei edennyt. Muutaman taktisesti sijoitellun kontaktin myötä asiakaspalveluun, homma skulas. Selain ei vain tehnyt yhteistyötä.

Itse Viaplay on aika helppokäyttöinen, varsinkin pädillä, kun sen saa toimimaan. Tarjonta taasen - noh, lapsiperheethän me toivottais sinne tietenkin paljon enemmän lastenohjelmia. lasten sarjoja sekä leffoja ja mieluiten vielä kotokielellä puhutuksi.

Mä kattelin yks ilta tuossa muutaman leffan sieltä; Hard candy oli aika yllättävä setti, jaksoi pitää mielenkiinnon yllä. Tuon viaplayn laatu on muuten aika hyvä, siis kuvanlaatu: sitä oli kiva kattoa. Jaksoin sählätä keittiössä rauhassa ruanlaittopuuhissa kun pädi suolsi leffaa samalla. Sanottakoon, että kovin usein ei tässä torpassa ehdi rauhassa mitään katsoa.

Mutta jatketaan kummastelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...