perjantaina, toukokuuta 11, 2012

Jokainen äiti on mitalinsa ansainnut!

Äitienpäivänä jaetaan kunniamerkkejä Tasavalla presidentin toimesta, ritarikuntien ehdotusten perusteella. Pippalot järkkää MLL ja prenikoita menee jakoon yleensä sen 30-40 kpl.


Tälläiselle tavanäiteelle sitä suodaan sitäkin paremmat palkinnot - skidien itsensä duunaamat kortit. Mutta, koska joka-ainut äitee on pystinsä ansainnut, osallistuu Vinkeän Väki omaan seremoniaansa. Juuri sinä siellä, ruudun toisella puolella; Tämä on kunniakirja juuri Sinulle! Etukäteisesti siis, jokaiselle äiteelle erinomaista, ansaittua, mahtavaa ja upeaa äitienpäivää! Toivotaan, että kahvit tulee sänkyyn, että kakku on leivottu ja että pikkunappulat suukottaa teidät solmuun.  Ja te, kenellä pieni on vielä vatsanahan alla, odottamassa kotiinpääsyä toisaalla tai toiveissa; hyvää äitienpäivää myös teille jokaiselle.

Unohtamatta myös Lapsettomien Lauantaita.

Ja tsemppiä myös niille, kenelle äitienpäivä on tuskien taival. Ajatukset sinne rajan toiselle puolen tai taivaaseen - riippuen katsantokannasta.

2 kommenttia:

 1. Kiitos <3 Kahvia en saanut sänkyyn, mutta valmiiksi keitettynä kuitenkin. Onnellinen päivä, vaikka kovasti Valtokin on ollut ajatuksissani, ikävä sitä pientä.

  Lisään blogisi omaan blogiluettelooni, ok? Pidän tyylistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saa lisätä!

   Ja äitienpäivään sisältyy niin paljon tunteita. Ajatuset teidän pientä Valtoa muistaen.

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...