keskiviikkona, helmikuuta 15, 2012

Lastenklinikan päivystysreisulta hyvää päivää.

Ei lie kuinkamonetta ilman sitä sadatta. Pulla kainaloon ja päivystykseen, käskettiin terveysneuvonnasta.

Pikkuisännän flunssa oli hiljalleen pahentunut niin, että tän päivän syömiset oli surkeita. Jonka lisäksi, yskänpuuskan tullessa, laps onksensi kauniissa kaaressa syömänsä maidon. Jonka lisäksi kieltäytyi syömästä kun yskitti.

Labrat otettiin, lapsi tutkittiin. Tuloksena,  "lapsellanne on jokin virusinfektio" - no jee. Hoidoksi aikaa ja parasetamolia, tarvittaessa sir ephedrin pead. yskänlääkettä (en ole antamassa ellei ihan pakkopakko ole, koska esikkokaan ei tuota siedä...) ja käsky tulla takaisin jos oireet pahenevat tai henki menee uudestaan tiukalle.


Luojan kiitos korvat ja keuhkot on kunnossa. Että tää on vaan "joku virusinfektio". Eivät tyypittäneet onko influa tai rsv:tä. Jotain se on, koska koko perhe on kipeä.

Mutta taas mennään päiväääävaaaan ja heeeetkikerrallansa...

4 kommenttia:

 1. Kurjuuden kurjuus! Ei oo reilua, kun noin pienet sairastaa. (Vaikkei se isompien sairastelukaan sen reilumpaa varsinkaan teidän sairastelujen osalta enää kyllä ole.) Yskä on tosi huono juttu noilla eksklusiivisilla nestesiepoilla, äkkiä tulee ulos se vähä mitä sinne saa menemään. Voimia taas kerran, toivottavasti jostain vielä löytyy. Jos tää ny olis sitten vihdoin viimeinen pöpö tähän hätään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   Huolestuttavaa on, että viimeisen lauseen kohdalla pärähdin nauramaan; taitaa kertoa mun uskostani siihen että tää ois tässä!

   mutta ajatus on tärkein.

   joo, toi yskä on tosi kamala eikä sille saa tehtyä mitään! yskii törkeen pitkään putkeen sellasia viiden sarjoja. Sitten ko se jää yhtään päälle, alkaa kakomaan ja vetää pitkässä kaaressa yrjöt :(

   Poista
 2. Mä oon ollut jo pitkään sanaton näiden teidän koettelemusten edessä. Enkä nytkään kyllä keksi mitään sanottavaa... tai kelpaaks se mitä ittekseni totesin: voiks toi olla enää tottakaan! (Ja juu, tajuan kyllä että on. Valitettavasti.)

  Kaikki toivotukset tuntuu aika laimeilta ja loppuunkäytetyiltä, joten tyydyn lähettämään virtuaalihalauksen. Ja kunhan taudit hellittää, tarjoan sulle pullakahvit täällä Turkkusessa kun tännepäin seuraavaksi eksyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... Joo, mulla on ollut sama olo; voiks tää olla ihan oikeesti totta vai heräänkö kohta jostain unesta. Mä en enään ittekään meinaa jaksaa uskoa näitä kaikenmoisia episodeja.

   turkkuseen en tiä uskalletaanko koskaan lähteä, sehän on melkeen ulkomaanmatka ja siltä reisulta voi saada ebolan, ameeban, länsi-niilin viruksen, sydänmadon ja hepatiitit. Ne vaan lievinä meidän tsäkällä :D Mutta jonain päivänä me vielä uskalletaan ja silloin ei pullat riitä; tarttee punkkua ja aikuisten seuraa. sitjoskus <3

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...