torstaina, helmikuuta 16, 2012

Jotain ihan muuta...

Ystäväni facebookstatuksessa hehkutettiin muistoja penkkareista ja Wanhojen tansseista. Ystäväni pohti, että mitä on mahtanut tapahtua hänen tanssiparilleen.

Mulla se on helppoa. Tossa se paimentaa noita kahta kakaraa flunssasena, hänkin. Siihen maailman aikaan, (pelottavaa; yli kymmenen vuotta sitten - en edes laske tarkkoja vuosia!) ei seurusteltu, mutta oltiin samassa kaveriporukassa ja hyvät ystävät.

Hauskaa on, että mulla on hyllyssä kuvasarja; kuva meidän Wanhojen tansseista, kuva lakkiaisista ja hääkuva. Kummityttö kysyi pienempänä, että onko toi teidän hääkuva osoittaessaan Wanhojen tanssien kuvaa. "Ei ole" - ja vuonna 2007 sai hänkin sitten oikean hääkuvan kummasteltavakseen.

oivoi. Kuvaa katsoessa on hauska todeta, että ollaampa me oltu laihoja ja hyvännäköisiä! Pirun hyvännäkösiä ollaan tietenkin (luonnollisesti) edelleen, mutta nyt meissä on niin pal enemmän mitä rakastaa!

Ja itse tein oman vanhojentassipukuni. Tästä ei ole montaa vuotta, kun pienessä punaviinipöhnässä ystäväni kanssa päätin sovittaa pukua (pukua, jonka käyttöaikana uin monta kertaa viikossa, kävin punttiksella ja juoksin lenkkejä...) - saatiin puku kiinni mutta kun uloshengitin, vetoketju repesi.

Mennyt on mennyttä, mutta hauskoja muistoja on läjäpäin! Puhumattakaan siitä mitä kaikkea tuon tanssiparin kanssa ollaan koettu.


1 kommentti:

  1. Kiva kun on mitä muistella :) Mukavaa vanhojentanssipenkkaripäivää sinne.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...