sunnuntaina, tammikuuta 01, 2012

Namsmums

Me startattiin porkkananmaistelu!
Hauskaa oli, mutta sälli selkeesti on vielä sitä mieltä että ravintoympyrään kuuluisi hinkki, hinkki ja hinkki. Variaatiota saa olla hinkinnauttimisasennossa. Noh, maistellaan rauhassa yhtä teelusikallista per päivä tuota porkkanaa, kyllä se aikanansa! Ainakin jos vanhempien ruokahalua tarkastellaan... Josko sitä ens viikolla maisteltais päärynää? Se vois olla kova juttu!






Mitään varsinaista kiirusta meillä ei ole soseita aloittamaan, mutta kun sais jonkun keinon sille että pääsee hetkeksi tissinkantamaa pidemmälle - ois nääs esikoisenkin lääkärireissuja sun muita, missä ois hyvä keskittyä ihan muuhunkin kuin Pullan hinkkimonguntaan. Jos sais sen yhden soseen mammamaidolla jatkettuna käyttöön, niin sen avulla vois olla tarvittavan max 3h ovesta ulkona!



Nyt on isännän talvilomakin lusittu. Päiväkotiin ja viittomaopelle on viestitelty, että täplikäs on tämä uusi vuosi joten tapaamisia peruuntuu iso kasa. Taaviainen on sitten ollutkin jo kuukauden lomalla päiväkodista meidän kanssa! Täällä me ens viikko poikain kanssa keskenämme ihmetellään oloa ja eloa, kun ees pääsis ulkoilemaan tuon Isomman takia. Kuume on vaan hurjana iltaisin, niin en oikein raatsi pientä laskea ulos riehumaan. Ja kun jalkapohjissakin on mehevät vesikellot, ei se kävelykään taida ihan luistaa. Puhumattakaan siitä, että koko ajan sais huutaa ihmisä pysyyn etäällä - kun on tää vesirokko... (mä ooon noissa tartunta-asioissa tosi tarkka, koska meillä pelätään/vältellään noita tauteja ja tiedetään, miten kovia ne voi olla. Ei siis ees yritetä tartutella tahallansa muihin mitään, toki siis jos joku haluaa, saa meiltä vesirokon noutaa!)

Ainiin, Taaviaisen synttäritkin hiipivät hiljalleen jo oventakaa... Teemabileet tiedossa, dinosauruksia! Tai jos viimehetken suunnanmuutos iskee - kaloja. 


5 kommenttia:

  1. Onnea pullan uudelle etapille (jo oli sana taas hukassa, kauan jankkas päässä vain tetapi, te-ta-pi, mikä prkl se sana oli). :D

    VastaaPoista
  2. Paljos Pullalla on ikää? Meillä taisi kuopus olla viisikuinen, kun aloitin säännöllisen harrastuksen ilman vauvaa. Kiinteät olivat se, millä tissitakiainen saatiin pysymään rauhallisena: pullohan hänellekään ei kelvannut.

    VastaaPoista
  3. Pulpero on snadisti vajaa 4kk. varsin toive ei ole että pääsis harrastelemaan sen enempiä - kunhan sais noi palaverit ja lekurit ny ensin hoidettua... toisaalta, kiinnostais isosti harrastelijateatteriporukka joka alottaa treenit täsä liki. Ei sekään kait pahaksi ois että äitee sais kerta viikkoon ilmasutaidollisesti avautua ihan luvan kanssa :D

    VastaaPoista
  4. Eikä, epistä teillä on tollane ihana pöllö-body, jollanen meillä meni pieneksi aikaa sitte (oli kokoa 50).. mää tahon isomman sellasen :D

    VastaaPoista
  5. Synttäreiden kunniaksi kelpaisi kyllä nämä söpöt huopatossut!! http://www.motte.fi/?cat=21

    VastaaPoista






Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...