perjantaina, joulukuuta 23, 2011

Tänä jouluna.


Tänä jouluna jätettiin stressi romukoppaan. Ulkoistettiin joulu mummolaan. Tänä jouluna ostettiin maltilla puketteja lapsille, isomalle saippuakuplia ja pienempi sai björniksen sitteriin lelukaaren. Tänä jouluna joulu on hiljentymistä, pysähtymistä, nauttimista, perhettä ja kiitollisuutta.

Tämä joulu on jo ennen alkamistaan ollut ennen kaikkea isoja kyyneleitä ystävän puolesta, kenen perhettä kohtasi se pahin. Parvekkeella palaa kynttilä jatkuvasti jouluenkeliksi muuttuneen lapsen muistoksi. Lauluissa on tämä äiti suosinut maan korvessa kulkevi- kappaletta, jota kyynelsilmin tulee hyräiltyä jatkuvasti.

Tänä jouluna omat murheet sai mittasuhteet, tuli pysähdyttyä asioiden äärelle. Kiitollisuus lasten terveydestä ja omasta hyvinvoinnista on suuri. Kun tietää, ettei mikään mahti maailmassa lupaa sitä loputtomasti, on vain oltava tässä ja nyt.

Tämä joulu on aikaa, jolloin pistetään prioriteetit kohdalleen. Lähetetään poisnukkuneille rakkaille ajatuksia, muistetaan perheenjäseniä ja ollaan yhdessä. Tänä jouluna katsotaan omaa perhettä nöyrän kiitollisena.

Tänä jouluna kunnioitetaan elämää ja kuolemaa, arkea ja juhlaa.


2 kommenttia:

  1. kiitos kauniista mietelmistä,sinä oot aina osannut laittaa asiat paperille,se on taito se.Tervetuloa mummolaan.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...