keskiviikkona, joulukuuta 21, 2011

Pönttö sekasin!

Voin kertoa, että kolmivuotiaan saa vaikuttamaan ehdalta pirinistiltä kun sille tinttaa lääkärin määrämät annokset efedriiniä sisältävää yskänlääkettä.

Tuo sähköjänis ei pysy lapasessa. Juoksee, hilluu, heittelee tavaroita, kälättää tauotta, pyörii, pomppii, kitisee, vinkuu, mölisee, käkättää, tuhoaa, räpättää, hihkuu, kiljuu ja pomppii.

Tämä oli eka ja vika kerta kun meille tullee SIR. EPHEDRIN paediatr. - yskänlääkettä. Tai sitten tuon kaveriksi isketään rauhoittavat. Toki on myönnettävä, että itse yskään ja hengenahdistukseen tuo lääke on auttanut. 


2 kommenttia:

  1. Ah, meillä kyseinen liuos vaikuttaa juuri toisin päin. Lapsi on niin veto veks kuin olla ja voi. Taattu nuijanukutus on ruiskullinen sir ephedriniä.
    Iltaisin tietty tosi kiva mutta päivällä ei niinkään usein olis muuten täysin tarhakuntoinen muksu kun yskäkin pysyy tuolla tropilla poissa mutta sitten ei tahdo jaksaa touhuta.
    Apteekissa ekalla kertaa lääkettä haettaessa täti totesi että tässä voi käydä ihan miten vaan toisia piristää toisia nukuttaa.

    VastaaPoista
  2. Mahtaa siellä vipinää riittää! xD Jännä juttu muuten, että meilläkin vesirokon kutinaa lievittämään haettu "keskushermostoa rauhoittava" Ataraxkin tuntui toimivan nimenomaan päinvastaisesti. Nukkumaanmenokamppailukin venyi yli klo 22:n. Noh, kieltämättä se kutina tuntui siinä kaikkea vastustaessa pojalta kyllä unohtuvan...

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...