sunnuntaina, joulukuuta 25, 2011

Lahjotut ja ähkytyt.

Nyt on syöty niin että napa ratkuu, perät rutkuu pikkusilla. Liekö liika kinkkusoosi vai ehta possunperä mikä maitovälitteisesti sai pienen ihmisen pötsin ilmalle. Suklaa se ei voi olla, koska tuota hinkkimonnia on kyllästetty fasun sinisellä jo kohdusta asti. Isompi pienimies taas pääs tänä jouluna suklaan makuun, tulee koko ajan monkumaan tuohon viereen viittoen lisää suklaata! Löytyhän se herkku, viimein!

Mummolassa meni kaikki vahan kaavan mukaan, lapset huusi ja rellesti. Taaviainen sai jonkun aivan kummallisen "rieuhun, rellestän ja vierastan" kohtauksen - mutta rauhoittui viimein kotosalla. Pulla taas tahtoi maitobaarille harvasehetki.

Lahjonnat suuremmissa määrin suoritettiin vasta kotona.
Mummolassa lahjuksena Taaviaiselle tuli aivan mahtavat siililapaset, jota ulkolutettiin koko ilta. Tumput, jotka käy käsinukeista - parhautta! Pulla sai samanmoiset villasukkina. Nyt nämä kaksi siilipariskuntaa sitten keskustelee keskenänsä. Taaivianen sai myös savonian omat lastenaterimet- että syömään vaan pikkuräpsylä!

Taaviaisen lahjontaan oli tänä vuonna käytetty runsaasti ajatusta -  me hommattiin vain saippuakuplat, ne sai aikaan tiukan hihkunnan kun paketti avautui. Iso rahtilentokone ajovehkeineen sai kyytiä tänään aamulla, kuten myös uusi akkuvetoinen juna Brion rautatiehen. Myyrä-hahmon käveletyskepukka mennä viipottaa Taaviaisen tahtiin reippaasti helisten, ja välillä voi ottaa ryypyt uudesta nokkamukista. Ihana oli myös muumi-salkku jossa oli haisulin suihkusaippua ja muumishampoo sekä hammastahanaa. Tuo on jo orastava muumifanaatikko!

Pulla sai itsellen oman ihanan pingviini-koristepatsaan (meillä on siis äiti-ja isäpingu, Taaviainen sai omansa aikoja sitten ja nyt Pullalla on omansa) sekä herkkuja tissimaitovälitteisesti. Myös nuo yllämainitut siilivillasukat tulivat pikkukoipia (tai siis noita ranteenapaksusia halkoja) lämmittelemään.

Isi oli tänä vuonna ollut tosi kiltti. Se sai soda-stream koneen (ehkä vähän äiteelle kans..) ja kasan hiushommeleita, sekä klassiset pehmeät paketit.

Aikuiset sai ittelleen silitysraudan (Jess, viimeinkin!) ja perussettiä suihkusaippuaa - tarpeellista aina. Äiti sai myös rintasyöpäyhdistuksen laukunpitimen, kaikki missä on roosa nauha - koskettaa.

Nyt sitten maata löpötellään täällä, tasataan kaikes rauhas lahja ja ruokaähkyä. Oma pieni 2kg kinkunpötkelö kipaisi uunista ulos aamulla ja iltapäivästä pitäis jaksaa syöpötellä.

Nyt kahvinkeittoon jotta ei tulis tuhottua noita kaikkia suklaita... Nooh, josko vielä ihan vähän vaan.. MUMS.

1 kommentti:

  1. Ihanaa Joulua juuri niinkuin pienten lasten perheessä tapaa olla ;D !

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...