keskiviikkona, marraskuuta 02, 2011

Uuden sukupolven ohjelmistoUnohtakaa Mimi ja Kuku - nyt on tarjolla uusi, entistä ehompi sarja "Hypi ja Kuku"
Kuka keskellä yötä huomaakaan, että suustansa ääntä aikaan saa, samalla voi vaikka hyppiä, pian alkaa äitiä nyppiä. "mikäseon mikäseon mikämikämikäseon" - se on äiti jolla paloi hermot!

Seuraavaksi voidaankin jättää Neppajymykerho väliin ja siirtyä suoraan "Näppijätekerhoon"
Tervetuloa kaikki ipanat ihanalle askarteluretkelle vaipparoskiksen jännittävään maailmaan! Vai oletko sittenkin enemmän keittiötoimijoita, sieltä vasta aarteet löytyykin! Kokeile, millaiset hiekkakakut kahvinporoista saa koottua - tai miten pikkuveikan kakkavaippa pysyy seinällä? Sinäkin ihan varmasti osaat!
(Vaihtoehtona Näppijumikerho - lapsi tunkee sormensa jonnekin, mistä sen irrottaminen tarvitisi mikrokirurgin taidot)

Taaviaisen lemppariohelmasta, Oktonauteista, on nyt tarjolla dokumentaarisempi versio "Oksunautit"
Kassin pohjalla kilisee kiinnostavia tavaroita, avaimia, puhelin ja bussilippu. Kun vikkelään käy oksentamassa äitin kassiin, saa seurata luonnolle käyvää tutkimusmatkaa jossa jokainen esine on kuin suurikin aarre. Samalla voidaan kuunnella valasmaisia karjahduksia, mitä äidistä lähtee!

Uutena tulokkaana lastenohjelmien äärellä on Jepu Neulanen. Nyt realismi iskee Itä-Helsingin puistoon ja vuorossa on "Neula Jeppinen"
Tässä sarjassa opimme ymmärtämään, mitä pienen, hylätyn injektioruiskun mielessä liikkuu hänen seikkaillessaan Tallinnanaukiolta Stoalle. Mukanaan Jens - suomenruotsalaisen rahasuvun vesa jolle elämä näyttikin alamäkeä, sekä Pyllynen - nuori nainen kenen rahanansaitsemiskeinot ovat kyseenalaiset seksuaaliterveyden näkökulmasta.

Kruununa kaiken päällä on ikututut Kokkelivekkulit. Tätä nimeä ei vaan tarvitse edes vääntää, vaan jauhot nokkaan ja menoksi!

ps. lisättäköön; meidän ohjelmistoon kuuluu Kaikki Yllämainitut ohjelmat. Oksunautit taasen on vain vähän muokattuna, koska Taaviainen oksensi aikoinaan kirjahyllyn taakse ja sitten metsästettiin käryn lähdettä urakalla, samalla aikaa kun pikkupoika yritti parhaansa mukaan vetää ylleen ilmettä "enseminäollut".

9 kommenttia:

 1. Lääkkeet alkaneet vaikuttaa? ;)

  VastaaPoista
 2. Ai herranjumala! :D Aamunaurut!!! Kiitoooosh.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :D
  Tässä se nähdään, että paremmat lääkkeet äidille ja riittävästi kahvia, niin kyllä alkaa irtoamaan :D Suklaan kanssa ois jo liian rankkaan :D

  VastaaPoista
 4. HAHHAHA! Päivän huutonaurut! :D

  (Ei enää edes ketuta, vaikka vauva vetäisi tunnin sisään toiset räjähdyspuklut ja nyt on peittojen lisäksi pesuun menossa sohvatyynytkin.)

  VastaaPoista
 5. Kitoooos!!! Piristipä kummasti :D

  VastaaPoista
 6. Hih-hii!
  Haluaisin toivoa, että kun meillä ei ole telkkaria, niin nuokaan ohjelmat eivät meille löytäisi, mutta taitaapa olla turha toivo...

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...