sunnuntaina, marraskuuta 20, 2011

Taaviaisen karvaus!


-Tärkein kaikesta; pyri näyttämään ylisöpöltä pitkässä hippitukassa. Bambisilmät auttaa, varsin kun kuulet että vanhemmat alkaa puhumaan karvaamisesta. Tällä voit voittaa hyvällä tsäkällä äitin sydämen ja se kieltää isiä karvaamasta sinua.

- yritä aina huutaa jo pää punaisena kun näet hiustenleikkuuvehkeen. Jos aloittaa huutaan riittävän ajoissa, ne saattaa antaa periksi.

-kun leikkuri otetaan esiin, piiloudu kirjahyllyn alle. ei hätää, vaikka se ois ihan liian pieni tila -tunge silti.

- makaa selälläsi lattialla, potki kaikilla neljällä ja huuda samaan aikaan " EI EI EI EI EI EIIII" - mieluiten räkäposkella.

- kun viimein sut saadaan riisuttua, nyyhkytä lohduttomasti.

- istu kuitenkin tuolissa kuin tatti paskakasan huipulla. Aina kun muistat, karjase "EI EI EI EI EIEEIIII" - mitä kimeemmin, sitä paremmin.

- samalla pyörivää lastenohjelmaa saa unohtua tuijottaan vain minuutiksi kertaalleen. karjuminen aloitettava välittömästi uudestaan!

- loppujenlopuksi jäykistelyiden, kiljahduksien, huutamisen ja raivon jälestä, tepastele uudella tukalla ylpeänä peilin edessä.

-käytä suihkussa vielä isin kanssa miesten omaa axe-saippuaa korostamaan efektiä "isosta pojasta"

-talleta muistiin tämä karvauskerta, jotta osaat ensikerran laittaa yhtä terävästi hanttiin.

ps. jos onnistut, kannattaa huutaa niin kovaa että lentää yrjö. sitten ne lopettaa ainakin hetkeksi sen karvauksen.

Taaviaisen tukka on siis leikattu.

2 kommenttia:

  1. Heh, meinasin taas ehdottaa niitä kaikkivoipia Muumeja, kunnes luin tuon lastenohjelmakohdan! Teillon eri meininki kun meidän rimpsrempsalla, siltä saa ilman huutoa karvat poikki trimmerillä - ja Muumeilla. Niiden karvojen peseminen onkin sitten toinen juttu. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, meilläkin on tähän asti Pikkumies lahjottu pöydän ääreen syömään rusinoita pienistä Muumi-rasioista ja samalla äiti on "melkein huomaamatta" saksinut hiukset astetta lyhyemmäksi. Sama kikka ei toiminutkaan enää viime kerralla, mutta onneksi on olemassa katsomo.fi ja Chuggington, jee! Ja kerrankin tuli otsatukastakin suora! :D

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...