keskiviikkona, marraskuuta 09, 2011

Pullan listijäiset.

Taaviaisen kummitädin lapsista eräs totesi, kun heidän pikkuveikkaa kastettiin että "veikan listijäiset" - eli niin meilläkin. Pullan ristijäispippalot on tulossa, eli listijäiset.

Nyt on kutsuttu vieraat, jälkijunassa osa ja auta armias kun kuitenkin on joku unohtunut... Toivottavasti asianomaiset löytävät perille. Tänään piipahdin kirkolla katsomassa kahvitustilan ja kurkkasin kastepuvun sieltä lainaan. Nääs, Taaviaselle ompelemani kastepuku on auttamattoman pieni meidän Mörssärille. Mutta juhlaa ajatelle kaikki alkais olemaan paketissa.

Tässä keskoskoon pellavainen kastepuku...

Onneksi kirkolla on lainata kastepukua, koska olisi tuntunut höpöltä hommata kallis puku. Enkä tässä mielentilassa onnistu enään uutta ompelemaan, koska järki on aivan jäässä.

Viime yö nukuttiin vähän paremmin. Liekö tiheä imu helpottamaan päin vai auttoiko eilen illalla kellarista haettu kehto - mene ja tiedä häntä. Aamulla heräsin Pullanpötkelö kainalossa, olin sammunut seitsemän aikaan Pulla baarinhanassa kiinni. Perhepedissä en vain uskalla nukkua, mulla on hirviä kauhu siitä että jyrään univeloissani pikkaraisen.

Tänään tulee vielä perhetuttumme, joka perhepapiksemme on ajautunut, käymään speksit tilaisuutta varten lävitse. Ja nimihän meillä jo onkin, oikein hyvä nimi se on! Kunnianarvoinen Söör Mörssärille. Jotain vanhaa, jotain sukuperäistä ja jotain kalevalasta. Näillä periaatteilla mennään.

Nyt lisää kahvia koneistoon, niin päivä pääsee jatkumaan. Pitkästä aikaan oltiin aamulla heti kahdeksan jälestä liikenteessä, hurjaa. Tiimarissa piti piipahtaa, mutta eihän se aukeakaan kuin kymmenelta, eli väliin jäi sekin. Uusiksi iltapäivällä!

Nyt kahville mars.4 kommenttia:

 1. Ne, jotka ovat vauvansa päälle kierähtäneet, ovat yleensä olleet kyllä päihtyneitä. Kokemuksesta tiedän, että äiti herää vaikka mistä pöhnästä, jos luulee kääntyvänsä vauvan päälle. Itse heräsin paniikissa kun käännyin vauvan puolelle ja paniikissa etsin joka paikasta. En muistanut, että vauva olikin omassa sängyssän.

  VastaaPoista
 2. Kaipa te pidätte jonkinnäköiset virtuaalipippalot uskolliselle lukijakaartille? ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea söör Mörssäriarsi <3<3. Jos on tuota äiteetäsi oppinut tuntemaan edes hippusen, niin hiano nimi on tiaros niinku turkulaine sanois. Oikke ylppiäst sitä sit voit kantta.
  Ja ootan sitten sitä veljespotrettia parhaissa juhlavetimissään. Kyllä oot oikee onnenhiiru (väsymyksestäsi huolimatta) kun sulla on kaksi ihanaa ja komiaa poikaa. Kyllä kelepaa olla äitee, onnea <3<3

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...