lauantaina, lokakuuta 15, 2011

Maratonfiilis.

Huippu-urheilijoiden sanoin;

Fiilis on järkyttävän väsynyt, mutta onnellinen. Startti lähti tosi hyvin, mitä nyt vähän kesti päästä vauhtiin. Mutta sitten ku se tahti löyty, oli meno hyvää. Ainahan sitä välillä meinaa hyytyä. Doupingista ei puhuta, se on vähänniinku kiellettyä, siis joo on meillä käytössä niitä laillisia (kofeiinia vanhemmille, tuttipullo lapselle että vanhemmat saa tankata) ja ei siitä sen enempää.




Tiimihän tässä se tärkee on, ei tätä muuten pystyis. Huoltojoukot on avainasemassa. Sitten on tietenkin kannustajat, se on tärkeetä. Ja huumori. Ilman sitä ei pärjäis. Ja kaikkeen väsyy välillä, mut ei se auta ku rypistää ne viimesetkin, kylsesiitä sitten. Niin ja kaikki puhuu huonoa suomea, kun artikulaatio on niin saakutin vaikeaa väsyneenä!



Olin kylvettämässä Taaviaista, kun isäntä huus että otetaas vaihto. Että jatka sä tota vaipanvaihtoa niin hän onkii Taaviaisen ammeesta. Taas meinas tenat kastua, kun tälläinen ylläri odotti hoitopöydällä. Hulluilla- ja väsyneillä vanhemmilla on halvat huvin. (Pulla veti sikeitä sängyssään).

3 kommenttia:

  1. :)))))))))))) on sulla ihku isäntä. Halit sillekin.
    t:Tiina

    VastaaPoista
  2. Heh! :)) Ihunaa...

    Ja aivan mahtis kuva Taaviaisesta! Siis ihan kertakaikkisen komea poika! :)

    VastaaPoista






Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...