torstaina, syyskuuta 08, 2011

Let's roiskitaan räkää!

Kyllähän tää syyskausi piti korkata nyt ees yhdellä räkiksellä. Kauden starttas Taaviainen - onneksi nyt on vain jojoa nokassa sekä aivastelua, kuumetta ei ole ollut. Laps on täynnä energiaa ja jokapaikassa on pieniä jojoja. Jäätiin pikkuäijän kanssa kotipäiviä viettelemään, huomenna vielä on päiväkoti kiinni ja ollaan siis pitkää viikonloppua kotosalla. Jos tällä metodilla selätettäis tää lensu?

Kaikille lapsiperheille suosittelen lämpimästi hyvien välien luomista lähimpään apteekkiin. Taaviaisen synnyttyä ollaan kannettu tuohon omalle apteekille pieni omaisuus - mutta täytyy sanoa että palvelu on sitäkin parempaa. Kun otetaan vielä kaupan päälle huomioon että taloudesta löytyy koira joka myös kuuluu lääkearsenaalin suurkuluttajaksi, taitaa apoteekkari olla tyytyväinen meidän asiakkuudesta.

Monesta apteekista nimittäin on vaikea saada irti niinkin yksinkertaisia asioita kuin 2ml ruiskuja! Meillä sekä koira että laps saa nestemäisiä lääkkeitä usein sen karvan vajaa 2ml jolloin 10ml ruiskulla tuuttaaminen on jo taitolaji. Panadol-nesteen mukana tuleva truitta on ihan ihan susi - ja kun ostaa jonkun litkulääkkeen saa mukaan tasan sen yhden ruiskun. Kun tuntee apoteekkarin, voi käydä ostamassa sen 5 ruiskua kerrallaan eikä tarvitse perustella jokaista ostostaan erikseen. Meille on siis ihan oikeasti kieltäydytty myymästä ruiskuja, vaikka neuloja ei ees kaipailla! Aiemminhan saatiin tarvikejakelusta niitä ruiskusia mutta nykyään tarve on niin vähäistä ettei saada- enkä jaksa päätäni niillä vaivata.

Räkäpäivässä on se positiivinen puoli, että Taaviaisen kanssa ollan luettu paljon; ja miten HIRVIÄN paljon tuo lapsi osaakaan viittoa! lehteä lukiessa pulpahteli koko ajan uusia viittomia, jätkä imee pesusienen lailla niitä. Uusimpana on määritelmät mies/poika, nainen/tyttö, äiti ja vauva. Vauvan kuvan kun näkee niin Taaviainen viittoo "vauva", heiluttaa syliään ja sanoo "aijjjaii" - eli toivossa on hyvä elää Pullaa ajatellen.

Vaikka oma päänsärkytilanne on tänään oikeasti aika kamala (aamulla mietin että pitääkö lähteä käymään lääkärissä että sais jotain stydimpää tavaraa) - niin silti päivä on sujunut akselilla "miellyttävä". Nyt yritän kellahtaa päikkäreille, kun laps on tainnutettu nukkumaan Pamol-F:än ja nasolinin voimalla. Voi sitä pienen ihmisen päätäkin kivistää räkiksessä, vaiks kuumetta ei ole joten koko nappiarsenaali käyttöön - koska uni paras lääke on.

Me räkäroiskitaan täällä ja pidetään taloa pystyssä. Lattiapinta-alaa ei ole näkyvillä koska mukelo räjäytti kaikki lelukorit pitkin lattiaa heti aamusta - enkä mä jaksa siivota. Olkoot, ne kerkiää myöhemmin!

ps. Pullalle ei kuulu uutta.

2 kommenttia:

 1. Ne taitaa vaan vieraammissa apoteekeissa epäillä Taaviaisen ja hauvan käyttävän nuuskaa :D (mihinkäs muuhun sitä 2ml:n ruiskuja kukaan lapsi/koiraperheissä käyttäisi kuin nuuskatykeiksi?!)

  Ps.vähän kyllä olen pettynyt, ettet aiokaan ottaa synnärille mukaan webbikameraa! Ois se ollut kiva meille blogin lukijoille, että voitais sekunti sekunnilta seurata koitosta kotisohviltamme perunalastu- ja popcornpussit vieressä. Olisi varmasti paljon suositumpaa tositeeveetä kuin bigbrotherit ja painonpudottajat...

  VastaaPoista
 2. Se täytyis titrata se hinta vaan kohdalleen siihen "livenä mukaan Vinkeän arkeen" - tais nyt maikkari ohittaa hyvän tarjouksen :D

  Mutta mä LUPAAN että känny on mukana jossa webbi josta vähintääkin vinkeän fb -ryhmään tulee kuulumisia... Lupaan lupaan lupaan :D Tahdista sentäs en tiä :D

  Ai pirkule, nuuskaa! No sehän se!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...