torstaina, syyskuuta 08, 2011

180cm vs. 86cm

Tänään päivä meni todella mukavasti, vaikka aiemmin mainittu päänsärky yritti parhaansa mukaan tyrmätä menon.

Taaviaisen mennessä päikkäreille, hilasin itseni myös sänkyyn. Tiedätte varmaan sen autuaanihanan päiväuniolotilan, unen ja valveen rajamailla? Siinä olotilassa ollessa tuli tietenkin posti ja Bruno päätti pitää oman shown. Taaviainen alkoi venkoamaan ja omaa väsymystäni nappasin muksun kainaloon meidän sänkyyn.

Aikansa kakara pyöri ympyrää mun vieressä, nousi jo istumaankin. Kunnes heitti poikittain sänkyyn. Potki, työnsi ja ähelsi, nukahti ihan umpiuneen. Heitti niin tyylikkäästi poikittain koko 86cm mitallaan, että mun piti luovuttaa; tuo rääpäleenkokoinen hukkapätkä valtasi mun paikan! Potki minut pois omasta 180cm leveästä sängystäni! Se niistä päikkäreistä sitten.

Kuin uhmatakseni kakaraa, keitin kahvit ja rääpäsin kaapista mummon tuoman munkkipossun. Istuin keskellä olkkarin lattia höhötellen kakaralle sokerit suunpielissä (joka siis nukkui kuin tukki) ettei laps tiä mistä jää paitsi.Ja se mukula. Veti vielä tunnin verran unta kupoliin. Oli vielä kaivanut jostain tutkinkin itselleen. PRKL! Epäreilu pikkumies! RONTTI! Pitää hereillä yöt ja päivät, potkii pois sängystä! Mikä Rakas Tyranni! Pikkusika. Eikä muuten saanut palastakaan mun possumunkkia, nih (ja ihanko se ois tykännytkään...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...