keskiviikkona, syyskuuta 07, 2011

Päänsärky...

Nyt alkaa nyppimään täällä ihan todella ensimmäinen kunnon vaiva; Hillittömän sisukas päänsärky joka on manifestoinut itseään 24/7 viimesein kolmen-neljän viikon ajan. Ennen polikäyntiä aloin olemaan jo aivan varma että myrkytystä pukkaa - mutta siitä ei ole kyse.

Taaviaisen odotuksessa mulla oli mielenkiintoisena raskausoireena se, että mun leuka tippui sijoiltaan monta kertaa päivässä. Luonnostaan löysä leuka sai oikein spurtin tipahdella, nukuin öisin tyyny tukemassa nimenomaan leukaa. Muuten heräsin aamuisin monttu auki ja kuivana kuin saharan perämaa. Tässä raskaudessa ei sitä oiretta ole ollut.

Tässä raskaudessa petti hartiat! Jos lasken olkapään rennoksi, kuuluu olkanivelestä "Plop" ja olka on osittain pois paikaltaan! Tämä varsinaisen mielenkiintoinen oire aiheuttaa suurimpia ongelmia yöaikaan. Herään sen 10 kertaa yössä ja joka kerta vieressä lötköttelee pari aivan vieraita käsivarsia- eiku... On ne mun tumput, mutta puutuneina ja tunnottomina. Hartialinjasto vetää siis niin armottomaan jumiin että silmissä vilistää!

ps. Ne iltaiset supparimaratonit loppuivat kuin seinään. Tänään odottelin jo klassissesti seitsemän korvilla että kohta starttaa, muutama hassu pieni ja se siitä. Uskon, että Pulla Pelonkesyttäjä on juuri sellainen sisukkaan tötterö tapaus että nyt sitten ko kaikki on todettu ok-tilanteeksi, voikin heittää ketarat ojoon ja nauttia kyydistä liikaviikoille asti! Ha!

2 kommenttia:

  1. Hooo, mulla oli samaa vaivaa - ranteet ja peukalot napsui pois paikaltaan, en pystynyt soittamaan viimeiseen kahteen kuukauteen kys. vaivan takia. Mitä järkeä noita paikkoja on luontoäidin naisessa löysyttää, minä vain kysyn, ei se lapsi ranteesta tai sun kohdalla olkapäästä synny? Kai? :D

    Ei liikaviikoille, Pulla!

    VastaaPoista
  2. Emmä kans tajua :D Ja naurattaa, kun OIKEA polvilumpio on sanonut sopparia irti ja vasen toimii. Että mikä juttu tää on!

    Noh, ehkä moon eka akka kautta aikain joka pykää pentunsa polven kautta :D

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...