sunnuntaina, syyskuuta 11, 2011

Isoveikaksi kasvamista...


Tänään pidennettiin Taaviaisen petiä yhden palan verran enemmän. Jotta pikkumies pääsee itse kiipeämään kyytiin ja pois. Sekä nyt on lisää tilaa pikkupyöriäisen pyöriä.Samalla saatiin Taaviaisen huoneen lamppuakin tuunattua. Vanhaan 60-luvun pallovalaisimeen integroin ihan itte tuon lentokonemobilen. Planeetan helpoin tuunaustempaus ja tulos mielettömän hieno!ps. Vatsansisäisellä saralla ei yhtään mitään uutta.
pps. Onhan se ny si kiva pienen miehen sairastaa kuumelensunsa siistissä huoneessa ja isossa sängyssä - prkl.

2 kommenttia:

  1. Onko nuo reunapehmusteet itetehdyt vai saako tuommoisia jostain? Nimim. Teknisen kässän käynyt uusavuton. Pitäisköhän sitä itsekin uskaltaa siirtää samanmoinen sänky pois seinän ja ison sängyn välistä, epäilen vaan, että meillä onnistutaan pyörimällä löytämään juuri tuo poistuloaukko.

    VastaaPoista
  2. Reunapehmusteet on itte askarreltupaskarreltu kun tää kundi vetää sellasta yöjamia että nuppi kolisi rytinällä! Tarroilla on kiinni jotta saa sitten oksennustautien jälestä lyyä pesuun :)

    Rohkeutta nukkukokeiluihin, me ollaan onnistuttu yli odotusten! TÄnään päikkäreillä oli 8 kertaa karkuriepisodi, mutta sinne sitten viimein sammahti kakara :) Ekan kerran kun karkaili! (ja siis jostian vuodenvaihteesta ollaan isojen äijien sängyssä nukuttu!)

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...