lauantaina, syyskuuta 10, 2011

Sup-Sup-ei ainakaan Supikoira!


Eilen liftasin itseni mummolaan, Taaviainen matkassa. Sukulainen pohjoisesta oli tullut visiitille ja mummo laski meidät saunalle vahtien Taaviaista sillä välin. Oli ihanaa - toldella pitkästä aikaa sai olla ihan rauhassa. Luksusta!

Se, minkä skippasin kertomasta mummolle oli, että saunan jälkeen iski todella mehevä supistusaalto. Menin vessaan niitä ihmettelemään koska a) ne ei ollu säännöllisiä ja b) mummo-parka se ois jo lähteny häätämään minua synnärille! Aalto läks yhtä nopiaan ko oli tullutkin.

Tänään sitten viime yöstä alkaen on tullut säännöllisiä suppareita - joo neljän tunnin välein yksi kipeä! Kauppareissun aikana iski muutama mehevä, mutta edelleen nollatuloksella. Tänään illalla onkin sitten oma sauna, joten täytyypi läksiä supistustenhakureissulle. Ei vaines, varsin nimenomaan suppareita ei haeta vaan sitä ihan mielettömän ihanan rentoa oloa mikä saunan jälkeen tulee. Se mun HC-viikkotolkkuinen päänsärky nimittäin hellittää löylyissä!

Saunakutsuja siis otetaan vastaan!

4 kommenttia:

 1. toi kyllä kuulostaa niin lupaavalta, että kyllä viimeistään huomenna alkaa tapahtumaan, jos ei tänä yönä! =)

  VastaaPoista
 2. Pah, ei varmana!
  En laittais rahoja likoon tän emännän puolesta :D

  Tultiin saunasta ja ei mitään. Ei mitäänmitäänmitään. Nyt sitte joutuu syömään suklaata ja mansikoita tässä soffalla.hih!

  VastaaPoista
 3. Kuuluuko tähän päivään mitään uutta =)

  VastaaPoista
 4. Ei yhtään mitään uutta :D
  Paitsi että päiväunien jälkeen molemmat ranteet oli puutunut tunnottomiksi :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...