keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

Rokosti Rock!

Rockkenrollista siirryttiin RokkoRolliin - mutta ei sen vaarallisempaan kuin virusinfektion jälkeiseen nokkosrokkoon.

Tänään Taaviaisen PITI mennä päiväkotiin, mutta sängystä löytyi aamulla ylipirteä täpläkäs mukula. Skippasin arvauskeskuksen ja soitin suoraan lastenlääkäriasemalle, jossa aamusta meidät otti vastaan todella mukava naislääkäri.

Kuva ei "anna oikeutta" täplille joita on päästä varpaisiin!

Tuomio on nokkosrokko. Onneksi pentu ei pahemmin kutise eikä täplät haittaa menoa, mitä nyt niitä silloin tällöin pitää pysähtyä ihmettelemään! Tohtori määräsi Zyrtec-liuosta jota nyt sitten käytetään häivyttääkseen näppylät.

Huomenna laps päiväkotiin mars.

Olipas tämäkin!


2 kommenttia:

  1. Meillä kans Esikoisella oli pienenä (1-2 v, en enää muista) jonkun nuhakuumeen jälkeen nokkosrokkoa. On pahan näköistä ja säikähdettiin. Meillä niitä lehahti aina lapsen lämmetessä (peiton alla nukkuessa tai paksummissa vaatteissa) lisää, sitten viilentyessä ne hälveni. Ei tainnut paljoa haitata lasta, aikuiset vaan säikkyi. (Luulis että kutittaisi.)

    VastaaPoista
  2. Sama täällä; lämpöä kun tuli lisää niin näpsyt nousu - päikkäreiltä heräs todella täpläinen mukelo! sitten ko hetken paahtoi vaippasiltaan niin näpsyt alkoi laskemaan.

    Ihme menoa - mutta tälle on onneksi nimi ja enään ei tartte olla huolissaan. Ja tuo iso iso pullo zyrteckiäkin rauhoittaa mieltä :)

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...