lauantaina, kesäkuuta 04, 2011

Remonttipäivän ruokavalio?

Hannapartanen pyörtyy ja kaikki terveellisesti syövät saavat slaagin!

- Aamupalaksi 1 jugurtti ja iso latte
 -päiväruoaksi limua, nakkilihis ja rommileivos
- välipalaksi pulla ja kahvia, vettä
- iltaruokana pinaattisoppaa ja kananmunaa
- iltaherkkuna mansikoita ja jäätelöä


Raskas remontti vaatii raskaat ruoat. Puoli kiloa päivässä - mutta sokeria!

Enään kesäkuu remonttielämää. Toivottavasti!

ps. lapsen mielestä nakkilihikset on pauttiarallaan parasta mitä syödä saattaa, joten ainakin eräs hoikkeli on tyytyväinen moiseen herkutteluun! Veti tuo taaviainen päiväruoan jälkkäriksi yhden mansikkaeskimon, eli herkkuhammas on alkanut viimein löytymään. Kun vielä kilotkin karttuisi...

3 kommenttia:

 1. Ihanaa Piuku, että olet olemassa!!
  Kirjoitat plogiisi kaikkea sitä, mitä itsekin tekisi mieli sanoa, huutaa tai kirota, mutta kun olen jo lähes 60-vuotias, niin minun on 'käyttäydyttävä' ikäni mukaisella arvokkuudella. Olen ollut plogisi seuraaja jo vuosia ja elänyt mukanasi ylä- ja alamäkiä. Pelastat päiväni moninaiset kerrat. Mukavaa kesää koko perheelle, onnellista odotusta ja onnistunutta 'lopputulosta'. Erityishalit tulevalle isoveljelle ja terveyttä Brunolle!
  t. Mummeli, joka lähtee kesäksi mökille, jossa ei ole laajakaistaa ym. (Laaja kaista johtaa merelle!)

  VastaaPoista
 2. Ihanan aurinkoista mökkireissua sinne, eikä tuo ikäpyykki kuuden kympin korvilla vielä mitään ole!!! Minä uskon tähän, että kaiken pöljäilyn voi vetää nyt nuoruuden palon piikkiin - vaan missä vaiheessa kolmekymppisestä aikuinen pitäisi kasvaa? (luotan, että neljän kymmenen jälestä vasta:D )

  Sitäpaitti; mitä ei tohdi tehä nuoruuden hulluudessa, hoituu sitten vanhuuden pöllyydessä!

  Halit toimitetaan köörille ja kööri etätoimittaa moiset myös sinne. kiitos ihanasta viestistäsi!

  VastaaPoista
 3. Samat sanat kuin Anonyymi, Piukunen. Olet aikamoinen päivänpaisteeni tässä taaperruksessani täällä. Ja Mini on toinen samanmoinen. Suunnittelenkin katalaa ryöstöretkeä sinne nappaamaan taaviainen itelleni, kun on niin muru.
  Ei oo toi kuuskymmppiä kaukana tästäkään ropasta, vaan en oikeen tiedä koska muka pitäs joksikin aikuiseksi kasvaa. Jos en taho niin en rupee. Pöljäksi sen sijaan voisin ruveta, koska silloin vois olla hauskempaa ainakin monella tapaa. Että anna sinä Piuku palaa vaan äläkä murehdi mitään aikuiseksi kasvamisia. Kasvat jos kasvat tai sitten et. Henkisestä kasvustahan ei tarvii luopua vaikkei aikuiseksi tuliskaan. Ja mikä se sitten on se aikuinen?? Normeihin asetettu vastahakoinen ihminen? En minä ainakaan tiedä.
  Tosta ruokalistasta mulle tosi hyvin kelpais kaikki muu paitsi pinaattikeitto ja se nakkilihis. Kasvissyöjänä ei oikeen nappaa ja pinaatti ei oo mun suulle maukasta.
  Rauhallisesti nyt sitten sen remontin kanssa ja lepäile tarpeeksi. Nyt kun vielä sitä herkkua on tarjolla edes jossain määrin.
  Lykkyä pyttyyn ja suolaa ja leipää uuteen kotiin.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...