perjantaina, kesäkuuta 03, 2011

Kenkäostoksilla!

Tänään onkin mennä viipotettu ihan rauhattomasti ympäri kyliä. Tärkeimpänä on ollut viimeinkin nappulan kengänhakureissu; ollaanhan sitä jo tovin aikaa lykättykin...

Olin saanut vikin että LastenKenkäKauppa ois kaikkein paras osoite, mikäli tahtoo oikeasti hyvät kengät. Aikani tiirailtua heidän kotisivujaan ja hintaluokkaansa, totesin että sinne siis! Nimittäin perushyvien peruskenkien hinta on pauttiarallaa saman verran kun näiden astetta parempien popojen - ja jos hintaero menee siinä 5-10 euron luokassa, totta mooses ostan kunnon kengät!

Kaiken päällä Nappula kun nyt on sitten lähtenyt kävelemään, niin tottakai tarttee kengät jotka tukee nilkkoja Oikeasti ja Hyvin! Jatkossakin kun tarpeen mukaan voi postimyynnilläkin tilata - niin mikäs tässä! Noi kenkulit on nyt sitten muuten kaikille lapsille -ei vaan erityisille tarkoitettu. Eli jos oikeesti tarttee kunnolliset jalkaa tukevat kengät, kannattaa kurkata tarjontaa!

Eniveis, osoitteena siis edellämainittu, aikaa kului toista tuntia, kolmet kengät tuli matkaan ja kaupan päälle hvyä mieli! Myyjä aloitti tutkimalla Taaviaisen jalat ja todettiin, että nyt jos koska on aika hankkia kunnon kenkiä! Koska mitä pidempään pentu askeltaa nyt huonoilla kengillä, sitä vikkelämpään jalka painuu enemmän linttaan. Ds-nappuloilla on usein nimittäin sitä "lättäjalkaongelmaa" ja kunnon kengillä sekä usein nilkkatuilla/tukipohjallisilla pystytään duunaamaan askeltaminen paremmaksi.Muksu innostui heti kun sai ekat sandaalit sovitukseen. Lähti kävellen painelemaan ympäri kauppaa ja tuli takaisin sen näköisenä, että hittoakos tuijotatte, ainahan mä oon kävellyt! Kyseinen kunniarundi toi samantien sen varmuuden, että nämä taitaa olla oikeat kengät tälle kakaralle...

Todettiin, että tehdäämpäs treffit sitten puolen vuooden päähän, että saadaan välikausi- ja talvikengät kans. Suurimpana hupina kotona oli, että näillä sandaaleilla jätkä sitten todellakin KIIPEÄÄ! Löysin muksun pyrkimästä akvaarion päälle - jota varten tarvitsee ensin kiivetä sohvalle, sieltä sohvan käsinojalle ja sieltä akvaariolle. Että aikamoiset vehkeet nämä popot...


Pulla ja Veikka


Tälläinen kenkäpäivä tänään!

2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Meille on kanssa ostettu reilu vuosi sitten tuolta samaisesta kenkäkaupasta kengät (poika oli silloin reilu 1v). Palvelu oli hyvää ja kengät hyvät, sellaiset ihan perus nahkanilkkurit.
  Kenkiin tyytyväisinä palattiin ostamaan talvikenkiä viime syksynä. Hyvät (ja pirun hintavat) kengät löytyivätkin, eikun lumikelejä ja pakkasia odottelemaan.
  Mutta mutta... kun satoi lunta, niin kengät osoittautuivat hyvin liukkaiksi (siis vaarallisen liukkaiksi!!!). Jos niillä käveli ulkona lumella, ne olivat liukkaat ja esim. rappukäytävään mentäessä ulkoa ei poika pysynyt niillä edes pystyssä!! Kenkien pohjaan myös tarttui ihan järjettömiä lumitilsoja, jolloin äkkiä pohjassa oli sellainen muutaman sentin "lumipohja".
  Kengät osoittautuivat käyttökelvottomiksi. Menin kenkien kanssa takasin liikkeeseen, ja aikaisemmilta kerroilta tuttu osaava ja mukava asiakaspalvelu oli tiessään (joka kerta asioitu saman myyjän kanssa)!! Myyjä väitti, että oli sanonut kenkien olevan liukkaat. Ei, eipä ollut! Miksi ihmeessä minä tai kukaan muukaan haluaa ostaa lapselleen tieten tahtoen liukkaat ja täysin käyttötarkoituksen vastaiset kengät? No, myyjäpä se kivenkovaa väitti, että kyllä monet haluavat nimenomaan LIUKKAAT kengät lapsille! Huomasin, että ko. liikkeessä asiointi ja kanssakäyminen sujuu niin kauan, kun asiat ovat hyvin, eikä ole moitteen sanaa. Myyjä ei ottanut minkäänlaista vastuuta myymistään kengistä, vaan alkoi käyttäytyä todella ala-arvoisesti (mm. väitti sanoneensa asioita, mitä ei tasantarkkaan ollut sanonut jne!!).
  Emme saaneet minkäänlaista hyvitystä kengistä, emme edes pahoittelua!!
  Kenkiä käytiin näyttämässä myös muutamalla suutarilla, josko pohjille olisi voinut tehdä jotain. Jokainen suutari ihmetteli kenkien ulkopohjan materiaalia, ja myyjän käytöstä.

  Oivoi, anteeksi kilometrikommentti. Oli pakko avautua, asia kun sapettaa vieläkin. Toivon, että teille ei käy samalla tavalla!!!

  Ongelmallista oli myös se, että ko. liike oli myös kenkien maahantuoja...

  Mukavia kesäpäiviä koko perheelle!! :)

  -iiu-

  VastaaPoista
 2. Lauri/LastenKenkäKauppa10. kesäkuuta 2011 klo 18.20

  Hei
  Seuraamme täällä LastenKenkäKaupalla internetissä tapahtuvaa keskustelua koskien LastenKenkäKauppaa ja sen tuotteita.
  Kirjoituksessa mainittu talvijalkine oli tehty muovipohjalla, joka osoittautui liukkaaksi. Jalkinetta oli myynnissä harmaana ja vaaleanpunaisena ja niitä myytiin kaikkiaan kaksitoista paria.

  LastenKenkäKaupalla on myynnissä yli sata eri mallia jalkineita ja
  vain mainituissa talvijalkineissa on todettu vastaavaa liukkautta.
  Huonon kokemuksen pohjalta emme laita myyntiin enää muovipohjaisia jalkineita.

  Pyydämme nyt valmistajan puolesta anteeksi tuotteen liukkautta sekä LastenKenkäKaupan asiaa hoitaneena myyjänä pyydän anteeksi huonoa käytöstäni asiakasta kohtaan.

  Hyvityksenä asiakkaallemme aiheuttamastamme mielipahasta pyydämme kirjoituksen tehnyttä asiakasta(-iiu-)hakemaan LastenKenkäKaupasta veloituksetta vapaavalintaisen parin jalkineita.

  Lauri/LastenKenkäKauppa

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...