torstaina, maaliskuuta 10, 2011

Pipa päähän!

...ja kevättä kohti!

Tänään vietin hyvässä seurassa ostospäivän. Kaikenlaista tarttui mukaan, mutta tarpeellisimpana kaikesta mukelolle pipoja kevättä varten.


Reiman mallistosta löytyi "Papu " joka ei kuvaan päässyt. Alempi vihreä on stockan Bogi- pipa, missä otsassa möllöttää söpö lisko. Sitten tuli ostettua vielä punavuoren peikosta tyylikäs Menninkäislätsä, Molo Kids merkkiä. Joten, nyt on pipa-arsenaali valmiina kevättä varten!

6 kommenttia:

  1. Mikä pieni söpöläinen! :)
    Itsekin olen meidän 2-vuotiaalle katsellut tuota Reiman "Papua", mutta enpä ole vielä saanut hankituksi.

    VastaaPoista
  2. Eikä, miten ihanat pipoposet! :D Mä ompelin sarjatyönä omalle ipanalle trikoopipoja koko illan nyt, kun välikausihaalari on hankittu ja sen väri on siten tiedossa. :D Voi kyllä olla, että tuo ihana Papu pitää käydä pelastamassa meillekin niitä viileämpiä päiviä varten...

    VastaaPoista
  3. Ihania sovituskuvia! Ostin syksyn aleista Lassien vk-haalarin ja samalla Reiman poistolaareista -joista noita pipoja/lakkeja saa muutamalla eurolla - pari haalariin sopivaa lätsää. Molemmat korvaläpällisiä vähän viileämpiä aikoja varten. Pipo pitäis vielä kutoa ja ehkä kokeilen ompeluakin... =)

    VastaaPoista
  4. Hei,
    nyt vasta blogisi löysin, enkä tätä vielä paljona ole lukenut, mutta ihanan suloinen vihreä pipoinen poika kuvissa <3 :)

    VastaaPoista
  5. Ihania pipoja, ihana poitsu! <3

    VastaaPoista
  6. Ui, mikä sydäntenmurskaaja pikkumies :) t. Niina

    VastaaPoista






Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...