perjantaina, maaliskuuta 11, 2011

Ison jätkän iltarutiinit!

Ensin syödään iltapuuro.

Sitten pottaillaan.

Sen jälestä puetaan päälle yöpuku.

Sitten on vuorossa hampaiden- ja käsien pesu.


Lopulta mennään halauksien ja pusujen jälkeen nukkumaan. Nykyään isojen poikien petiin!


Kisakysymys kuuluukin; kuinka monta kertaa sängystä tullaan nokka edellä alas? Peti on jokapuolelta vuorattu patjoilla ja tyynyillä, jotta tiputus ei olisi niin massiivinen. Äitiä jännittää pikkasen, miten mahtaa miekkosen ensimmäiset yöt sujua!

8 kommenttia:

 1. Googletas "Turvalaita" ja sen kaverina vaikka "lastensänky" tai KodinYkkönen.

  VastaaPoista
 2. Näh, siperia opettaa. On tossa onneks sen verran reunaa ettei alas pääse kierimällä, mutta aamun renkkumiset on sitten toinen juttu. Turvalaidan yli sitä tultais kuitekin aamuisin!

  Toistaiseksi tuo on nukkunut todella sikeästi ja riehumatta, joten toivomme parasta :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle vaiheelle! Meillä kans alkuun poikanen tipahteli sängystä. Alla oli patja. Nyt ei ole enää tipahellu, kun on selvästi tottunut laidattomuuteen :).

  VastaaPoista
 4. Meillä vähän samanlainen asettelu. Tyttö on vielä pinniksessä ja tyynyjä alla, kun ei tiedä koska tulee laidan yli... Isojen sänky on tekeillä. Meidän sängyltä on onneks jo oppinut peruuttaan alas, mutta saapi nähdä kuinka sitten toimii, kun saa sen oman sängyn... Kauniita unia Minille! =)

  VastaaPoista
 5. Pikku-jäbillä on jäbien touhut ja puuhat sekä uskallus. Taitaa äireen olla vaan paras sydän syrjällään totutella niihin. Tyttöjen vanhemmat selviää tilastollisesti vähemmillä tykytyksillä.
  Tosta se lähtee ison pojan tie. eiks oo toisaalta vähän semmonen nyyh-olo, kun pikku-pojasta tulee päivä päivältä osaavampi ja isompi poika? Ja toisaalta on taas ihan eufoorisen onnellinen kaikesta osaamisen oppimisesta. On siinä myllytystä äiteen sydämelle ja päälle. :)
  Olet sä Mini......siis Poju aika upee tapaus.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti on uni maittanut uudessa sängyssä :) Sievän ja turvallisen näköinen peti. meilläkin ois tarkoitus nuorimmainen siirtää kesän korvilla omaan sänkyyn nukkumaan, nyt nukkuu keskessä. t:Tiuku

  VastaaPoista
 7. Tosi sievä sänky! :) Kuinkas teillä on lähtenyt yöt sujumaan?

  VastaaPoista
 8. Mie luulen, että nokka eellä tullaan alas vähempi ja muuten vaan riemurallia vedetään sitten enempi... ;DD

  Onnea Minille uudesta sängystä!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...