maanantaina, tammikuuta 03, 2011

Tajutonta touhua!

Huh hujaa. Kipitin tänään ostamaan uutta kalenteria, kun unohdin moisen kokonaan. Tartten kunnollisen kalenterin aina - muuten unohdan olla paikalla...


Tälläinen onkin sitten tämän vuoden kalenteri!

Paikallisessa kauppakeskuksessa en muuten todellakaan ollut ainoa, joka oli keksinyt mennä ostoksille. Uuden vuoden jälestä on aika huima liuta turisteja tuhlaamassa fyffeään - voi tsiisus sitä rysistä! Huh!

Sain napattua Jesperin (puolittainen boikotti tuolle kaupalle erittäin surkean asiakaspalvelun vuoksi - nyt oli parempi onni!) rekistä toppapuvun miniatyyrille. Kapiata mallia jotta toi meidän hoikkis ei huku vaatteisiinsa!

Huh. Hiki valuu vieläkin, aikamoinen reisu.
ärrinmurrin.

4 kommenttia:

 1. Huh, samanlaisen huomion tein minäkin kun paikallisessa ostarissa tänään kävin (tai no, oikeastaan eilen kun kello on jo noin paljon). Kyllä pitää päässä vikaa olla, jos vapaaehtoisesti lähtee tuonne rynnimään. :D

  Ja samanlainen kalenterikin tarttui muuten mulle mukaan, kun sellaista lähdin sinne hakemaan. Ihan täysin tyytyväinen en ole, viime vuotinen oli kivampi, mutta menköön nyt tämän kerran. :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  tunnistettiin sinut täällä osittaisen boikotin kassalla, mutta ei kehdattu sanoa mitään kun ei tiedetä kuinka anonyymina haluat pysyä. Toivottavasti haalari on hyvä käytössä. :)

  -i+i

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - moro!

  Mä olin aivan hikihatussa ihan totaalisesti siellä kaupalla, joten ehkä (ette) toivottavasti et saanut ihan hirvittämän karmivaan kuvaa minusta! Tukka pystyssä ja ostarihikiraivo päällä :)

  CupCaken puku on itseasiassa superhyvän kokoinen, eka puku missä ei kokonaisuus roiku päällä!!! Äsken noudin postista nettikaupan toimitukset ja sieltä tuli minimyon puku kokoa 86 - aivan mieletön teltta!!! Olkoot ensitalveen sitten se :)

  Niin ja jos on tukka hyvin ja kiristyksen hikikarpalot ei valu pitkin otsaa, niin saa aina vetästä hihasta :) Mä oon onnistunut vaan aina kaikille bongaajille esittäytymään raivopäisenä, eräs äiti bongas mut kerran ks. kauppakeskuksesta hiki hatussa raivaamassa tietäni lapsen terkkariajalle; mä oon ehkä asteen verran maaninen näissä mun kauppakeskusreissuissa, hih!!!

  Osittaisen boikotin kaupassa oli muuten historiallisen hyvä palvelu, yleensä siellä on niin nuivaa henkilökuntaa ettei tosikaan ole, minä kun sitten myös osaan kysellä ja olla "vaativa" asiakas :)

  VastaaPoista
 4. ps. kerrottakoon vielä että se nuiva palvelu on ollut usein silloin, kun on vanhempaa sakkia töissä - useampi myyjä jotka juttelee keskenään eikä oikein saa sitä katsekontaktia kun yrittää pyytää "hei saiskos jeesiä!"

  toisia nuivia hetkiä on ollut silloin, kun etin konttaussukkia Minille - myyjä totes että ei sellaisia olekaan. kerroin, että olin aiemmin ostanut täältä. Sitten menin siihen hyllylle ja löysinkin, totesin että tässä - vastaus oli "aha" ja täpsä katosi kuin ilmava pieru saharaan.

  Silloin, kun minun tuttava joka kollegaksi opiskeli, oli töissä, oli palvelu aina hyvää jolloin kävinkin useammin!

  Mutta ilomielin tulen uusiksi nyt jos näin hyvin kuin viimeksi saapi jeesiä :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...