torstaina, tammikuuta 27, 2011

Räyhääjä!

Meillä on ollut ääntä ja melskettä. Olen arkivapailla nyt paripäivää ja pidän pikkujätkän kotosalla äidin huomassa. Tästä voidaan kyllä keskustella, että onko kovin viisasta mutta ainakin tulee pieni "loma" päiväkodista taaviaiselle. Ensi viikon arkivapaalla mukelomuksis on päiväkodissa välipalaan asti - äiti saa touhuta ja puuhata ja vaikka ihan nukkua! Suunnittelen vaatekaapin siivoamista...

Jokatapauksessa, pikkarainen on siis havainut itsestään tahtoiän taitoja; osataan vaatia, protestoida kyseenalaistaa. Kaikki ruoka ei ole hyvää, tahtoo kahvia, tahtoo syliin - eikun en todellakaan tahdo! Kaikki on vähän lottoa, moneen asiaan pitää laittaa hanttiin ihan vain sen vuoksi että voi ja kykenee.

Viime yönä kukaan meistä ei nukkunut kunnolla kun miniatyyri puski alakulmahammastaan ulos ikenestä. Tajuttiin viimein aamuyöstä antaa kipulääkettä ja sitten tulikin uni koko köörille. Tänään ollaan fiksumpia ja annetaan Pamol-F jo iltapuurolla.

Viimein päätin, että tuo liehuletti trimmataan - tukka on ollut ihan mieletön takkukasa jo pitkään. Aluksi ajattelin, että käytän kakaran parturissa, mutta mietin kuinka siellä homma onnistuisi. Tyydyin siihen, että kotiparturimeiningillä jatketaan. Entinen kone oli ollut isännällä jo vuosikausia käytössä ja sanonut sopparinsa irti ennen joulua. Käväisinkin ostamassa Remingtonin kunnollisen kotiparturisetin (kolmen vuoden takuu, ladattava akku ja vaihtoehtoisesti myös johdollinen käyttö, vedellä huuhdeltava). Mini ei ollut samaa mieltä - jösses mikä huuto!

Pieni mies oli vakuuttunut, että hiustenleikkauskone on kidutusväline. Nyt täällä mennä vipeltää minitermiitti, jonka tukka on aika taiteellisesti rikottu; siellä täällä on pitkiä töyhtöjä ja toisaalla siistiä kolmesenttistä siiliä. Notta, iltapuhteena vielä pikkumiehen klanittaminen.


Näin trimmattiin pienestä Hippitukasta Skarppi Jätkä! Olihan tuo pidempi reuhka suloinen, mutta jatkuvasti hillittömällä takulla niskassa ja kun Nappulan tukassa on samaa itsepäistä luonnonkiharaa kuin äidillä... Välillä aamulla skidin herätessä, oli koko kampaus kattoa kohden. Nyt on pikkarainen päivitetty 2v synttäreitä varten, ison miehen näköiseksi.

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa kovin tutulta 2-vuotiaan touhulta :D. Meillä on edelleen liehuletti, leikkaamisesta ei tullu mitään :).

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...