perjantaina, joulukuuta 10, 2010

Nenässä nuhanpoikasta?

Nyt kyllä jännittää. Pikkaraisen nokanpielessä on vähäistä nuhaa - alta viikko aikaa leikkaukseen. Hiivatti kun jännittää, nyt olisi tosi tärkeää saada tuo leikkaus tehtyä.

Ilman nuhaa ei tätä lasta kyllä kukaan koskaan milloinkaan ole nähnyt- Aina on jotain röhinää menossa. Töissä juttelin parin lääkärin kanssa, että eihän näitä nappuloita ikuna leikattaisi jos kriteerinä olisi täysin nuhaton kausi. Eihän he muuten leikkausjonossa olisikaan! Juttelin myös muutaman tuttavan kanssa, ketkä on duunissa korviksella että pieni nuha ei ole este; räkäsyys, kuume ja yskä taas tottakai. Narkki (anestesiologi) ei nukuta jos vointi ei ole priima.

Nyt toivotaan, ettei räkää tule yhtään lisää, ettei tule yskää, ei lämpöä. Pidetään lapsi viikonloppu kotona, en meinaa viedä julkisille paikoille ettei vaan nappaa mitään ruttoa. Mikäli maanantaina on yhtään nuhanen, saa isäntä jäädä alkuviikoksi natiaisen kanssa kotiin.

Huh ja Hui.


Pitäkääs peukkusia siellä, siskot! (niin ja se joku mies, joka on facelassa ryhmän fanina - eli sinäkin saat pitää peukkuja tanassa!)

5 kommenttia:

 1. Peukut on täällä pystyssä! Sais kyllä flunssapöpöt pysyä pöissä!! Pyh ja pah!

  VastaaPoista
 2. Perkule, räkä on muuttunut runsaammaksi yön aikana ja on aika räkäistä laatua. VOi hevonhelekatinhännänalus.

  Nyt toivotaan että ehtii parantua!

  VastaaPoista
 3. Peukutan, että räkäisyys helpottaa! Meillä on alettu juoda "timjami-hunaja -teetä" tuon liman notkistamiseksi ja C-vitamiinia nyt kaikissa muodoissa peliin ;) Vaikuttaa siltä, että meidän poikaa odottaa sama toimenpide. Kuvauksissa todettiin, että kitarisa kaventaa nenänielun ilmatilan kolmannekseen.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...