lauantaina, lokakuuta 02, 2010

RokRok?

Nyt alkais näyttää siltä, että kyseessä voisi olla enterorokko. Voisi. Jaa. En tiiä.

Pientä näpylää on monessa paikassa, mutta illalla alkoi näpyset keskittymään käsivarsiin ja suun ympärille pössähti pari komiaa punaista tiplaa. Näpyt eivät kutise, eivätkä ole kelloilla. Vesirokko siis on ruulattu ulos. Jäljelle jää eksoottisia tauteja läjä ja todennäköisemmin se on enterorokko!

Kun perheessä on sairas lapsi, on tulehdus levinnyt myös isän ja äidin väliin. Tautirypäs on pössähtänyt eniten esiin tiskien, pyykkien ja muiden turhien asioiden keskellä. Aika kokonaisvaltainen rokko siis.

Voikuntäämenisnopeastiohijapääsispiantöihin!

Että simmottist!sunnuntai - lisäpäivitys RokkoRokkiin
Nonni, yön aikana ei naamaan ole tullut näppyjä lisää mutta pennin korpussa (peba) on aika muhkeat täplät. Yritin pesulla hinkata niitä irti käsituntumalla, mutta tarkempi visuaalinen tarkastelu osoitti kiinnijääneiden olevankin punaisia, isoja rokkonappuloita. Lapsi on pirteä, suuhun en näe niin hyvin että sieltä löytyisi läiskiä. Jätän kitaosuuden tarkastelun lääkärille, omien sormieni pelastukseksi. Yö meini ihan hyvin eikä kuumettakaan ole ollut; pientä lämpöä vain. Ja ruoasta tuo nakki kieltäytyy aika tehokkaasti, joten pysytään velli-ja viililinjalla. 


Nyt toivotaan että tohtori fiksuna kertoo, kuinka kauan pitää kotona olla ja koska pääsee takaisin töihin/päiväkotiin!

3 kommenttia:

 1. Toivotaanettätautirypäsväistyis ja äitisekäisä saisivat tarvitsemansa elpymishetken arjenpyöritykseen.

  Sanon, että voihan vihne mitä pienen lapsiperheen arki voikaan olla ;p
  Voimia ja hännän huiskutuksia Brunolle.

  VastaaPoista
 2. Paranemista pienelle! Toivotaan rokon jättävän isän ja äidin rauhaan :)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista!
  Meillä oli enterorokko kuukausi sitten ja tuo kuulostaa juurikin siltä. Tytöllä ensimmäisenä tuli punaiset täplät suun ympärille ja ajttelin sen vain olevan seurausta kovasta kuolaamisesta ja lelujen kalvamisesta, kun ekaa hammastakin pukkasi. SEuraavana päivänä oli jalat ja kädet kuin pieniä näppylöitä täynnä, kuin neulalla olisi pistelty. Tytöllä ei ollut ollenkaan lämpöä ja suustakin löysin vain yhden näpyn, ruoka ei juurikaan maistunut, maitoa sitten senkin edestä. Neuvolan täti vahvisti diagnoosin ja kehoitti huilailemaan kotosalla viikon, eli ei menty kerhoihin tms. Meillä meni melko lievästi tuo rokko, ruokahaluttomuutta lukuunottamatta ei juurikaan menoa haitannut.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...