perjantaina, lokakuuta 01, 2010

Räkäripa

Pikkumies on napannut nyt ensimmäisen päiväkotiflunssan. Isänsä kanssa olivat eilisen kotona ja tänään vaihdettiin passivuoroa. Miehellä on töissä kiire päivä ja tämän lisäksi ryhtyvät juhlimaan työkaverin läksiäisiä. Mulla ois ollut työn puolesta Tyhy-päivä, mutta jako piti tehdä. Ja kun kuume on aika kova, en uskaltanut jättää pikkunakkia mummon hoiteisiin.

Panadolia ja pronaksenia, se on reseptinä. Toimii hyvin, vaikka kumpikaan yksistään ei juuri jaksa laskea kuumetta. Ostin apteekista burana-suppoja ja panadol-liuosta, ajattelin aluksi kokeilla sitä. Kokeilu oli susi, kun juuri burnana laitettua tuli täysilastillinen toimitusta. Eli ehkäpä se on totta, että parempi vanhat niksit kuin korillinen uusia. Lapsen kuumetaudissa on se outo puoli, että tuo termiitti jaksaa touhuta ihan kuin missään ei olisi vikaa. Jos mulla ois kuumetta 38.8 olisin puolitajuttomana sängynpohjalla. Ruokakin on kakaralle maistunut taudista huolimatta, mikä sekin on omituista. Mutta hyvä juttu! Äitin juustosämpylästä tultiin oikein kerjäämään, viittoen monta kertaa ''HALUAN'' karjunnan tehostamana. Juu juu saat saat. 

Mummi tulee iltapäivällä viihdytysvarajoukoiksi, että itte voi ottaa vaikka päikkärit tai saada tuota tiskivuorta lannistettua. Viikonloppuna olisi ollut ystäväperheen häät, mutta täällä kun koko kööri on enempivähempi nuhainen jää ne bileet harmiksemme väliin. Olimme jäämässä yöksi kaksistaan hotellille, joten hei hei äiti-isi-aika. Yhdessä sovittiin, että lähdetään jossain vaiheessa kaksistaan jonnekin, missä saa vaan olla. 

Me pidetään täällä sairastupaa (hyvillä mielin, kun tuo on ''terveellä tapaa kipeä'') ja katsotaan lastenohjelmia nonstoppina. Nyt pyörii telkkarissa Pikku ja Jätti - kiitos mtv3 juniori! 
5 kommenttia:

 1. meillä kanssa osottautui supot aina mälsiksi kun normaalisti se kakka tuli sitten aina heti supon laiton jälkeen.. panadoli ei meilläkään jaksanut laskea kuumetta, mutta sitten ostettiin 200 mg buranaa ihan pillereinä ja sellainen puolikas laski kuumeen hienosti.. pilleriähän tuo meidän pikkuinen (1 v 4 kk) ei suostu nielemään, mutta prissa hedelmäsoselusikallisessa mursakttuna upposi hienosti! kannattaa koklata!
  Paranemisia teidän pikkuiselle!

  VastaaPoista
 2. Sen mitä hämärästi muistan enää, paineli meillä oikea duracellpupu vaikka kuumetta oli tainnuttava määrä.
  Voi miten iso poika hän jo on !! Kiva katsoa,kun on niin jäntevän oloinen ja oikeet "äijäkourat".
  Miustakaakin pitää tuo oma keskinäinen aikanne. Että jaksatte sitten yhdessä kaikki ne suot kahlata, joita se Hyssälä ja kelan bimbokuoro laulelee ja eteenne kasaa.
  Vaikka hätäkös kenelläkään meillä, kun se kerran on oikeen viralliselta taholta todettu, että kaikki haitat/ongelmat/vaivat ovatten katoavaista ja hiipuvaista sorttia. Sitä odotellessa.
  Voimia ja paranemisia.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista pikkumiehelle ♥

  VastaaPoista
 4. Voimia äiteelle ja parantumista pikkuiselle! Tästä meidän perheessä on kokemusta, (päiväkoti)flunssista meinaa. Joten siitä kokemuksesta kumpuaa tämä jaksamisentoivotus:) Aurinkoisia ja kuulaita syyspäiviä vinkeän perhe!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...