torstaina, lokakuuta 07, 2010

Ihana, kaunis syksy!

Ihanaa, syksy on aina ollut mun lempivuodenaika. Kaapista saa kaivaa esiin tuulipuvut (mitkä täällä lähiössä on kuuminta hottia) ja painaa ihanat pipot päähän. Ulos, ulos ja ulos, potkimaan lehtiä, haistelemaan ilmaa, nauttimaan raikkaista säistä! siinä, missä muut nykii keväästä jonkun hillittömän pakkotehdä-piristy sinäkin kun on niin valoisaa- ylipirteyskohtauksen, mä käynnistyn syksyllä. Olen ärsyttävyyteen asti se tyyppi, ketä ei tihkusateet haittaa ja tuulen tuiverrus ei töki. Ei se sää, vaan se vaatetus. Ihanaa, syksyllä mä tunnen olevani elossa!

Uijuijuijui tuolla meni taatusti jotain tooooooooodella mielenkiintoista!


Toinen syystölliäinen on tää meidän Rapsoni. Lehtien alta voi löytää maukkaita tuoksuja, nuolasta etanaa tai vaikka pompata lehtikasaan keskelle hulinoimaan. Nopeasti tuulen mukana heilahtava lehti voi olla vaikka joku pikkuelukka, eikä mielikuvitustakan siihen tarvita - vain rapsonimainen vauhtivaihde!


Jätetään kirjettä seuraavalle vierailijalle!


Ihanaa, ihanaa, ihanaa (yltiöpositiivista ja ylienergistä, eikö?) - syksy on täällä!

4 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan syksyä ja kahisevia lehtiä maassa.

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana IIIIHAANAAAAA BRUNO <3 <3 <3
  Toivottavasti Bruno voi hyvin ja nauttii syksystä.
  Okei, myönnän, olen täysin kajahtanut näihin parsoneihin. Niiden ulkoinen olemus kertoo niiden valtaisasta persoonallisuudesta. Mua viehättää se, ettei ne todellakaan ole mitään taviskoiria vaan ihan omanlaatuisiansa. Minä olen parson person.

  VastaaPoista
 3. siis varsinkin näissä vanhoissa lähiöissä on syksyt niiiiiiiiin ihania! vanhoja kaikkia hienoja puita, upeet ruskan värit, tilaa hengittää.

  päälle vielä kirpee raikas ilma. villasukat.

  kyllä! I love syksy too!

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...