maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Vauhtia!

Maanantai on pian lusittu ja uusi viikko on mennä pyörähtänyt käyntiin. Noudin mukelon tarhasta ja kansioon oli fyte laittanut uusia jumppaohjeita. Nyt treenataan seisomaannousua ja kävelemäänlähtemistä! HUI! Niin se vaan on, että homma etenee. Pienen alkuspurtin jälestä tuo kakara ei ole suostunut nousemaan seisomaan, elikkä mahdollisesti harrastaa kuuluisaa ''haudontaa'' - joku kaunis päivä se ponkasee pystyyn ja katsoo minua kuin halpaa makkaraa: ''moon osannut tän jo niin pitkään, mitäs siinä tölläät''!

Viikonlopun muuttamisen jäljiltä on selkä, kädet ja jalat sekä oikeastaan kaikki lihakset ihan muusia. Tulipahan ainakin kunnon kuntosalitreeniä, kun kannoin kolmisen tuntia tavaroita ja nostelin laatikoita seuraavat viisi tuntia. Mummo on saatu likelle, hän asuu noin kilometrin päässä meistä. Ihanaa! Tämän lisäksi on tullut rampattua tota väliä useamman kerran, lapsen ja koiran kanssa. Ehkä tälläinen arkiliikunta sulattaisi sitä ah-niin-tukevaa vararavintoa? Koiran kanssa kun lenkit on aika ankeaa nyt tuon kortisonikuurin vuoksi. Viikossa koiruus (ennen 9kg) on laihtunut kilon verran (nyt 8kg) ja tuon kokoisessa piskissä se jo näkyy. Kunto on laskenut koiralta ihan silmissä, lyhytkin lenkki saa sen läähättämään. Noh, tällä viikolla pitäisi saada lisätuloksia koiran voinnista.

Rataskisakin on päättynyt ja meillehän tulla putkahtaa uudet rattaat! Meillä on Hauck- kolmepyöräiset matkikset lähdössä kiertoon, ne tarttee tuunaamista mutta runko ja renkaat on toimivat - eikä kankaissakaan ole juuri nipottamista. Tarkoituksena on laittaa arpapelillä ne eteenpäin - ajankohdan julkaisen myöhemmin! Haukkarit on ollut miedän lempparirattaat silloin, kun pikkanen oli pikkaraisempi, istumaan opittua noilla meidän Vankkuri-Brioilla on ollut mukavampi liikkua.

Tuunatut rattaat lähtevät sitten lahjoituksena uudelle kierrokselle, tullakseen lasten syöpäosasto K10 rattaiksi. Nipsulla tuunaussormi syyhyää ja meillä tuunaukset on tuunattu, vankkureista tulee siis syöpäosastolle uudet ulkoiluvälineet! 
4 kommenttia:

 1. Oi ku kiva! ONNEA voitosta, on äänestetty! :)

  VastaaPoista
 2. ONNEA.
  Voi, miten raaskit luopua niistä, ne oli hienot ja kaiken lisäksi kaikintavoin käyttäjäystävälliset niin kyytiläiselle kuin kyydittäjällekin.
  Brunolle sata monta voimarapsutusta.
  No teille kans ja välitä mummolle onnittelut uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 3. En oo kattonut, mutta taisit voittaa onnitteluista päätellen. Onnea munkin puolesta. Koko ajan ollaa tiedetty, että oot kätsä immeinen ja kekseliäs. Maailman paras Piuku.

  Tuskin jaksan odottaa sitä minin ilmettä, kun hää ponkaisee pystyyn ja kattoo sua just sillä ilmeellä, ettei oo vaan aiemmin huvittanu vaiks oon osannu.

  Voimahalit Brunikselle ja tsemppiä myös. Äläkä sitten säikähä sitä, jos turkki menee ohuemman näköseksi. Kortisoni saattaa tehdä sen. Heität vaan kehiin omega-öljyt tai mieluummin helokkiöljyn, niin sekin korjaantuu.

  Upea lahja muuten syöpäosastolle nuo rattaat. Sinne tarvitaan jotain kivaa ja hyvää. Ulkoilu on tärkeä juttu sielläkin niille joille se on mahdollista.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...