sunnuntaina, syyskuuta 19, 2010

Aamusta asti!

Aamulla 8 aikaan, heräsin siihen että pesukone kertoi soololaulullaan olevansa valmis. Mikä huvittava herätys, kun ihmettelin että kuka on muuttanut mun kännykän soittoäänen. Pyykit oli puhtaita ja heti ripustelin ne kuivumaan. Harvoin sitä yksinkertaisista asioista nauttii ihan yhtä paljoa.

Pesukone on myös pienen miehen mieleen, näinollen ihan oikeasti se lapsilukko on hyvä. Ominpäin Mini ei kylppäriin pääse, mutta ovi on silloin tällöin raollaan. Nyt yhdessä istuttiin kylppärin lattialla ihailtiin uuden koneen pyöritystä. ympäri, ympäri, ympäri - suunnan vaihto, ympäri, ympäri, ympäri.Tämän jälkeen poika osoitti konetta ja sanoi; ''Äti'' Hän siis luulee ÄlGeen olevan äitinsä  - tai sitten ei.

Ps. nyt on viimeinen hetki aikaa äänestää ''tuunaa mun kärryt'' - kisassa! Kilpailu sulkeutuu tänään, joten jos tykkäät, klikkaa tähtiä! 1 kommentti:

  1. Onko teidän pojalla jo noin paljon tukkaa? wow!

    Meillä taitaa olla samaa sarjaa ellei aivan samanlainen pesukone. Note to you: lapsilukko ei koske tuossa oikealla ylhäällä olevaa virtanamiskaa ja lapsesi tulee huomaamaan sen kyllä :)

    LG pitää kivoja ääniä muutenkin (lapsen mielestä).

    Mutta mukavaa että pesukone on saapunut se helpottaa kyllä lapsiperheen elämää aivan 100:lla.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...