sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

... ja sitten

Hajosi pesukone.

Olen sanaton.
Mitä tykkäätte LG pesukoneista?
Moinen olisi nyt kiikarissa.

Huumoria tarvitaan.

11 kommenttia:

 1. Meillä on LG Direct Drive 8kg -kone ja toistaiseksi ei ole ollut ongelmia. Mutta ei tuo vielä ole kovin montaa vuotta meillä ollut. En tiedä toimiiko mitkään koneet enää kovinkaan montaa vuotta..

  VastaaPoista
 2. Meiltä löytyy kohta 8 vuotta vanha LG ja hyvin on toiminut, toistaiseksi, kunnes nyt sitten varmaan räjähtää kehujen takia:)
  Rapsuja Saariston Poppoolta Brunolle!

  VastaaPoista
 3. Voi Piuku, kylläpä nyt osuu ja uppoaa =(, höh...
  Meillä on LG:n kone, 2003 ostettu, toimii edelleen loistavasti ja pyykkiä sillä on viimeisen 3:n vuoden aikana pesty miltei päivittäin, joten voin kyllä suositella =).
  -Aihki-

  VastaaPoista
 4. Täällä kanssa 6 vuotta ollut käytössä LG:n 5kg kone ja moitteettomasti on toiminut. Suurin miinus on pitkät pesuohjelmat, mutta niinpä ne taitaa olla nykypäivänä kaikissa, jotka pyrkivät hyvään pesu- ja huuhtelutulokseen. Suosittelen :)

  VastaaPoista
 5. Meillä vajaa kaksi vuotta sitten kärähti viitisen vuotta vanha LG siihen asti olin tyytyväinen, sitten en enää ostanut uutta... Nyt meillä on Mielet. Jos saisin tehdä ostopäätöksen nyt, ottaisin todennäköisesti ne Bocshit, jotka olin alunperinkin valinnut, mutta jätin ostamatta pitkän toimitusajan vuoksi.

  Tsempii!

  VastaaPoista
 6. Meillä on reilu puoli vuotta vanha LG, 8 kg kone. Tykkään enkä vaihtais muuksi ;) Meidän kone on siis LGF1403TD.

  VastaaPoista
 7. Meillä on LG, ja sen merkkistä ei enää ikinä tule!
  Eka hajosi puolen vuoden käytön jälkeen. Lisäksi se piti ihan hirveetä tärinää ja siirtyi pois paikoiltaan. Tää tilalle tullutkin tärisee, tosin johtuu osin talon rakenteista mutta kivaa se ei ole. Toistaiseksi on kestänyt, mitä nyt ukonilmoilla heittää näyttöön aina moottorivian. Miele-koneista olen kuullut hyvää.

  VastaaPoista
 8. Me ostettiin viime syksynä uusi pesukone, eikä myyjä suostunut myymään meille LG:tä. Sanoi että niissä on niin hirmusesti vikoja, että jos tahtoo hermojaan säästää niin kannattaa hommata joku muu. Meillä on Siemensin perussimppeli kone, joka on vuoden verran meitä jo kunniakkaasti palvellut :)

  VastaaPoista
 9. Meillä myös LG:n pesukone eikä mitään ongelmia ole ollut. Olen tykännyt.

  VastaaPoista
 10. Mitä olen aikanaan "Electroluxuksen" korjaajia haastatellut (juu kyseistä merkkiä olleita koneita on tullut korjautettua vakuutusyhtiön toimesta), niin ei niinkään se merkki, vaan jos onnistuisi tänä päivänä löytämäänkin sellaisen perussimppelin koneen - mahdollisimman mekaanisen kapistuksen ilman turhia ohjelmia ja elektroniikkaa, niin se olisi kestävämpi ja korjauskelpoisempi ;)

  VastaaPoista
 11. LG:stä en tiedä, mutta yhdyn tuohon edelliseen kommentoijaan. Simppelimpi on parempi. Ja se EI saa käyttää liian vähän vettä, koska sehän on PESUkone....

  Meiltä lähti hieno, kaunis, uusi jne Miele ja nyt kodinhoitohuoneessa on jyskyttänyt Upo Quatro. Ongelmitta. Olet ehkä lukenut tappeluni Mielen kanssa?
  Karvalakkimalliahan tuo Upo on Mieleen verrattuna, mutta puhdasta tulee ja tuoksuukin siltä. Eikös se ole tärkeintä :)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...