perjantaina, syyskuuta 10, 2010

Ei kahta ilman kolmatta..

Tänään sitten kuudelta oltiin pikkumiehen (sen vähäkarvaisen) kanssa lääkärissä. Jätkä ei pariin päivään ole pissinyt kunnolla, muutamia kertoja per päivä ja kertalaakista tonninpainoset vaipat. Vaipanvaihdon yhteydessä tuokin ihme selvisi; johan tuo on räplännyt potalla istuessaan ittelleen tulehduksen. Yleisvointi hyvä, lapsi virkeä, ei kuumetta eikä mitään vaivoja, ei edes pissiessään ilmoita mitenkään että jokin olisi oudosti. Nih.

Nyt sitten silmävoidetta värkkiin (joo-o) ja toivotaan että vanha kunnon palokunnan ruuna jatkaa ruiskuttelua. Vaippoja on kastunut päivässä kolmisen kappaletta, nestettä ollaan juotettu runsaasti että pissihätäkin tulisi.

Noh.

Jotta ei ois helppoa.
Mummo kysyi puhelimessa, että kuinka jaksan. Totesin, että huumori alkaa olla lopussa, nyt riittää kiitos, pieni tauko näihin juttuihin tack.

ps. Taas luottolääkärikeskuksessa oli aivan ihana vanhempi herrasmies-lääkäri, joka hoiti ihanalla varmuudella meidän Nappulaa. Ei kokenut huolestuttavaksi tuota pissivähyyttä, totesi että koska poika on oppinut jo rakon hallintaa (käy potalla useasti ja iloitsee kuuluvasta lorinasta silminnähden, tiristäen lirinää oikein urakalla) ei tahdo pissailla kun kirveltää. Kuumia kylpyjä ja salvaa.

Kaikkea sitä kans!Mutta onneksi pupuviittoma irtoaa suurella riemulla! 

6 kommenttia:

 1. Kaikkeen tuota silmä tippaa voikin käyttää :D Kokemusta siitä meilläkin ja ekan kerran kun lääkäri sitä hoidoksi määräsi, piti ihan tarkistaa että oli tietonen missä päässä se tulehdus on :)
  Paranemisia sinne teille kovasti, molemmille pojille ja jaksamista!

  VastaaPoista
 2. IISSOOOOO VOIMAHALI!!!

  Tosi hienoa pottailua, hyvä te.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tämä elämä on sitten joskus vaan niin epäreilua! Voimia teille kaikille kaikkeen, etenkin Minin Parhaalle kaverille, Brunolle tasitelutahtoa! Toivotaan, että koettelemusten jälkeen on tidossa jotain tooosi hyvää. Ei enää keksi edes mitään sanottavaa, tuntuu niin epäreilulta että kaikki sattuukin aina yhtäaikaa..

  VastaaPoista
 4. Kyllä tämä elämä on sitten joskus vaan niin epäreilua! Voimia teille kaikille kaikkeen, etenkin Minin Parhaalle kaverille, Brunolle tasitelutahtoa! Toivotaan, että koettelemusten jälkeen on tidossa jotain tooosi hyvää. Ei enää keksi edes mitään sanottavaa, tuntuu niin epäreilulta että kaikki sattuukin aina yhtäaikaa..

  VastaaPoista
 5. No jopas se siellä vastustaa nyt oikein urakalla!
  Pikku-miehellä pikaisia paranemisia!
  (Lumituuli.vuodatus.net)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä kovasti!!! On sulla kyllä ihan kamalan suloinen poika, kun tuota kuvaa katsoo.=)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...