tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Dr Beckmann!

Kiitos, englannin elävä Tohtori Beckmann! Olet mahdollisesti pelastanut avioliittoni, kun olen puolisona tiukkapipoinen vaahtoaja. Keksit mahdottoman hyvän idean; pesukoneeseen laitettavan ''väri-ja lian'' imiän. Onnistuit saamaan tämän äidin postissa lähettämälläsi näytteellä tuotteesi ostajaksi. Enään ei tarvitse vetää ylimääräisiä kierroksia ja nostattaa verenpaineita, mikäli armainpain ''en vaan osaa lajitella pyykkiä'' rakkaimpan pesee mun valkoisen lempparitunikan mustien sukkien ja kalsarien keskellä!

Kiitos dr. Beckmann, olet palauttanut runsaasti iltasopua tähän perheeseen!
ps. Aviomieheni taitaa palvoa sinua, voitko lähettää nimmarin? Löytyykö teiltä vielä tiskikoneen korjaustäyttösysteemiä, mikä auttaisi saamaan kaikista astioista ne fossiilisoituneet puuronjämät irti?

Dr.Beckmann Värin- ja liankerääjä
Dr. Beckmann Värin- ja liankerääjäliinoilla estät helposti ja kätevästi värin ja lian leviämisen vaatteisiin. Tuotetta on helppo käyttää: muistat vain jokaisen pesukerran yhteydessä lisätä liinan pesukonerumpuun. Pesun jälkeen liina heitetään pois. Liinat imevät itseensä erityisen kemiallisen koostumuksensa (kationoitu) ansiosta pesuvedestä likahiukkaset, kalkkijäämät ja levinneet värit kuin magneetti. Verkkorakenteen avulla liinat kykenevät sitomaan itseensä enemmän likaa ja väriä kuin muut vastaavat liinat. Dr. Beckmann Värin- ja liankerääjäliina on saatavana hyvin varustetuista rautakaupoista, tavarataloista ja marketeista.  

ps. Toi ''Muistat vain lisätä liinan'' on varmaan vähän vaikea. Pitäisköhän tehdä kuvallinen toimintaohje? Varmuudeksi?

4 kommenttia:

 1. Hehehhehhehheh. En muistanutkaan viimeksi kertoa, että minä olen löytänyt ko. tuotteen pari pakettia sitten. On muuten melko loistava tuote.

  En silti suosittele laittamaan tumman pyykin kanssa keltaista pyyhettä. Ihan kaikkeen se Dr. Beckmannkaan ei ole kykeneväinen...

  VastaaPoista
 2. Mistä noita saa? Jos vaikka innostuisi kokeilemaan? ihan peruskaupasta?

  Vaikka perhesopu ei täällä kaadukaan huonosti pestyihin pyykkeihin (sinkkuäitiyden hyvä puoli!), niin ei se silti ilahdutakaan jos tapahtuu joku katastrofi...

  VastaaPoista
 3. Hei tuohan on aivan super loistava juttu! Juuri on taas tuskailtu, kun olin itse sairaalassa ja mies joutui pesemään pyykkiä. Yleensä siinä aina käy hullusti ja jotain värjääntyy. Ei siis enää, hätätilanteissakaan, jos noita löytää jemmaan. :)

  VastaaPoista
 4. Heh, tekisin kyllä ihan varmuudeksi pesukoneen lähettyville sellaisen "pienen" julisteen kokoisen taulun "muistat vain lisätä liinan".

  ;)

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...