sunnuntaina, syyskuuta 05, 2010

Bloginappipalkinto!

Kiitos tästä, olen pokannut ainakin Anniinalta (suljettu blogi) ja Riikkikseltä (toivottavasti en unohda teistä tärkeistä jotain - moon niin huono näissä!) Sääntöihin kuuluu, että tunnustus jaetaan eteenpäin seitsemälle ja tehdään itsestä seitsemän tunnustusta. Jakamisessa olen niin huono, tämä on kiertänyt jo ympäriämpäri blogistaniaa jo tovin aikaa ja jokainen kirjoittaja ansaitsee tämän napukan! 1. Istun tässä koneella verkkareissa, t-paidassa, pipo päässä ja eriväriset sukat jaloissa. Outo tyyppi.
 2. Keskustelin tänään puhelimessa rohkeasti asiasta joka oli vaikea. Pelkäsin loukkaavani ja toivoin valitsevani oikeat sanat. Taustalla jyskytti ajatus siitä, että se miten sanot asian, on tärkeämpää kuin se, mitä sanot.
 3. Pelkään, missä vaiheessa ajatus toisesta lapsesta alkaa itämään - onko minusta vielä todella siihen prässiin, valvottuihin öihin ja unettomiin päiviin. Vai keikkaako koko nuppi nurin.
 4. En käytä arkipäivisin meikkiä vaan olen luotaisesti kuin suden luola. 
 5. Rakastan hyvää ruokaa ja laiskoja päiviä, jolloin saa nostaa koivet ylös ja nauttia maan vetovoimasta. Tai siis - sohvan vetovoimasta.
 6. Meillä on kotona aika usein todella sotkuista ja kekoja ympäri asuntoa. siivoaminen on pakkohuttua valitettavan usein ja siitä käydäänkin eniten debattia arjessa.
 7. Haluaisin julkaista kirjan meidän tarinasta, koska jaksan uskoa että se voisi antaa jollekin toiselle voimaa. Ärsyttää, kun en ole saanut aikaiseksi löytää kustantajaa, vaikka kirjan aihio onkin jo olemassa.

Tälläisiä tunnustuksia tänään! Tämän jaan jatkoille Nipsulle - erityisen tavallista lapsiperheen elämää blogin perheelle. Ompsulan Mammalle, mahdottoman sisukkalle akalle kera uskomattoman sisukkaan tyttären. Utön ulapalle Rouva M:lle -teidän eloa on ihana seurata! Katjushalle kera sammakon - on  se teidänkin matka ollut hiivatinmoinen, vaan nyt siintää jo maaliviiva!

Tässä nyt hätäseen he, ketkä ensimmäisenä ovat mielessä. Vapaasti olkoot käytettävissä kaikille lukijoilleni - jokainen elo on nimittäin blogin arvoinen! 

1 kommentti:

 1. Kolmoskohtaan. Olen miettinyt, että eikö voisi oikeasti olla jokin mittari, joka kertoisi, montako lasta pystyy saamaan ja samalla pysyä järjissään? Se olis kiva. Välilä meinaa järki lähtä jo näiden kanssa, hip hei.

  Ja kutonen pätee niin meillekin....

  Ruttaus! <3

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...