keskiviikkona, maaliskuuta 06, 2013

Sinä aivoton latvakakkonen!

Sinä, kuspäisyydellä kyllästetty tyyppi. Sinä, joka tänään laskit vasikankokoisen raivohullun scheferisi mun lapseni kimppuun. Oikeasti, minkä helvetin takia kaltaisellasi urpolla ja kyvyttömällä ihmisellä on lemmikki?

Tulimme aamulla Kontulaan, koska Taaviaisella oli rav.ter. aika ks. terkkarissa. Ei ole meidän oma terkkari, mutta kun näitä taitajia on vain muutamassa. Mentiin sinne sitten. Noustiin metrosta, astuttiin hissiin. Edellämme meni kaksi mummoa mummokärrien kanssa. Hissi nousi laituritasolta uloskäynnille. Mummot meni ulos ja minä perässä. Siinä samassa hissin ovelle hyökkää saatanan iso sefu suoraan Bulliksen naamaan. Hampaat irvessä, lärvi raivossa, kuola valuen haukkuen. Seisoi etutassuilla rattaiden turvakaaressa. Omistajansa oli hissin oikealla puolella, täysin katsomatta että onko hissitä tulossa kukaan ulos. Sen jälkeen tämä aivoton ihmispieru alkaa huutamaan mulle, että tule nyt saatana sieltä hissistä ulos. Minä huudan että ota se helvetin koirasi pois. Äijä huutelee vittua ja ämmittelee, minä pääsen viimein hissistä tsekkamaan saiko koira otetta lapsen naamasta.

Siinä vaiheessa kun näen että Bulliksen lärvi on ehjä mutta otsa kuolassa, karjun äijälle että nyt jumalauta pidät sen piskisi aisoissa, ota se hihna kireelle, etsä voi laskea elikkoa noinvain nurkan takaa hissiin. Äijä huutaa mulle vittusaatanaa, että eihän tässä mitään käynyt, minä huudan että etkö sä pässi tajua miten likellä se oli. Hissin ovet menee kiinni ja minä pärähdän itkemään. Lapsi ihme kyllä itkemättä hokee rattaissa "Hauvvva, hauvva". Kolmisen ihmistä tulee paikalla, sanoivat nähneensä mitä tapahtui ja kyselivät ollaanko kunnossa. Kiroilen ja pyytelen anteeksi kiroiluani ja tarkastelen lapsen naamaa. Ei jälkeäkään, luojan kiitos - millin päässä se oli. Pipon otsassa on iso kuolaläiskä.

Samantein näen poliisiauton metron edessä. Kipitän skoudet kiinni ja kerron mitä tapahtui, pollarit näyttää yhtä pelästyneiltä kuin minäkin, vetävät hanskat käteen ja lähtevät äijän perään. Huusin vielä että tsekatkaa turvakamerat, yksi tilanteen nähneistä huutaa että näki kaiken, hullu äijä.

Lähden itkua nieleskellen taapertamaan terkkariin lapsen kanssa. Pulssi sitä luokkaa, että kohta leikkaa pumppu kiinni. Seurassani kävelee yksi pappa joka tuli tilanteeseen apuun. Sanoi, että kyseinen äijä koiransa kanssa terrorisoi ostaria useamminkin.

Jumalauta että tässä ois voinut käydä huonosti...

Ei ole sanoja, millaista halveksuntaa mä koen tätä äijää kohtaan. Koiraa todennäköisesti on kohdeltu aivan päin perää, eihän terve piski rattaissa istuvan lapsen päälle käy! Ja tosissaan, Bullis vain ISTUI rattaissaan (Scooter 2.0) aivan rauhassa, huutamatta ja huitomatta.

Joten, sinä ihmis-idiootti jonka munanjatkeeksi kyseinen koira on tarkoitettu, toivottavasti poliisit sai sut kiinni. Toivottavasti sulla on jo eläintenpitokielto, toivottavasti sun toimistas on aiemminkin sanottu. Toivottavasti sä saat influenssan ja noron, migreenin  ja liukastut. En osaa edes sanoa miten karseita asioita mä susta ajattelen. Sulla ei ollut edes sen vertaa munaa, että sä oisit sanonut sori. Sä huutelit vittua ja perkelettä mulle, ämmittelit. Siinä, kun sinä lasket sun piskis pitkässä juoksutushihnassa mun lapseni päälle. Siinä, kun sä et saa pidettyä sitä koiraas hanskassas, vaan se reipii suo eteenpäin. Hanki vaikka keinuhevonen ja aja sillä päin seinää. Pässi.

8 kommenttia:

 1. Hui! Hirveitä hetkiä tommoset, onneks ootte molemmat yhtenä kappaleena!

  VastaaPoista
 2. Kiesus. Kaikenlaisia idiootteja sitä vapaana saa kulkea. (Enkä viittaa nyt keneenkään Vinkeän huushollin jäsenistä.) Onneksi selvisitte säikähdyksellä!

  VastaaPoista
 3. Kukkis ja Tii - kiitos sympatiasta. Oli kyllä sen verta vavisuttava kokemus että vieläkin hurjistuttaa :(

  VastaaPoista
 4. :( voi elämä! Mä meinasin kilahtaa jo hoplopissa viikonloppuna, kun vanhemmat kattoo vaan vierestä kun omat muksut ajelee polkuautolla 30 kierrosta eikä päästä muita lapsia sinne ja ajelevat miten sattuu ja ajelivat sitten porttiin, jonka takana oli liuta lapsia jonossa (LIUTA!) mukaan lukien Sofia.. Ja Sofia loukkas jalkansa, tuli mustelma ja meni verille niin nämä vanhemmat vaan rupes huutaan (HUUTAAN) jonossa oleville lapsille ettei siinä saa seistä. Ei edes anteeksi pyyntöä tai käskyä ajamaan omia lapsiaan kunnolla tai poistumaan kun oma vuoro meni jo...

  Siis wtf!? Lapset on siinä jonossa odottamassa vuoroaan ja radalla saa olla pari kierrosta eikä ajella muiden päälle.. lopulta sitten (varmaan 10 min tuon episodin jälkeen) vanhemmat meni kuiskimaan äänensväyllä joka kuulosti siltä niin kuin me oltais pahiksia, että no heio tulkaa nyt sitten pois niin kun muut niin tahtoo.

  ?!?!

  VastaaPoista
 5. Ihan järkyttävä tapaus! Onneksi sentään poliisit ottivat vakavasti (ja sattuivat olemaan paikalla). Toivottavasti saivat kiinni. Onneksi ei käynyt kuinkaan (fyysisellä tasolla). (Ja onneksi tajusit toimia heti. Mä olisin varmaan jäänyt järkytyksestä äimänkäkenä hiljaiseksi.)

  Meillä naapurin polvenkorkunen koira rähisi samaan henkeen nappulalle, ja nyt tuo pelkää kaikkia koiria. Itse en ollut tuolloin paikalla, vaan laps miehen kanssa, joten en tiedä kuinka likeltä piti tilanne oikeasti oli. Mies ainakin raportoi tilanteen olleen pelottava.

  VastaaPoista
 6. Eläimet pois tuollaisilta. Minä oisin varmaan raivonnu ihan yhtäkaikki tuollaiselle kusipäälle. Voi että ottaa aivoon!

  VastaaPoista
 7. Kyllä olis iteltäkin pari kirosanaa tullu, tosin tuolle äijälle. Toivottavasti pikkunen ei (varmaankaan?) suurempia traumoja tapauksesta saanut? Tsemppiä.

  VastaaPoista
 8. Taidan tietää tyypin. Tai en ole varma, mutta epäilen. Pieni mies, koira munan jatkeena?

  Joskus kolmisen vuotta koira kävi kyseisellä laiturilla metrosta tulevan ihmisen kimppuun, omistaja ei ollut huomaavinnaan. En tiedä kumpi on hullumpi, koira vai omistaja, joka haastaa metrossa riitaa munanjatkeensa kanssa.

  Nykyään en mene vaunuun jos näen tyypin, ja kierrän kaukaa jos samoille kulmille eksyy. Ei ainakaan kukaan ole kolmen vuoden aikana ilmoitusta tehnyt, kerran koira oli vielä alku vuodesta tyypillä hihnassa. Toivottavasti saivat kiinni.

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...