keskiviikkona, tammikuuta 23, 2013

Ylläpidetään

Täällä ollaan yhä voimakkaasti kipeänä.

Toimitin molemmat hukkapätkät tohtoriin päivällä. Tuloksena muuten terveet - influa lukuunottamatta - lapset. Taaviaisen leukakulman imusolmukkeet on golfpallon kokoiset ja jatkuvat helminauhana kaulaa alas. Räkää valuu nonstoppina ja kuume pyrähtelee lääkkeestä huolimatta.

Bullis kitisee, vikisee ja ulvoskelee tuskaista oloaan ja kieltäytyy syömästä. Verta vuotaa toisesta nenästä koko ajan, kun limakalvot ratisee tusikssaan.

Toivotaan, että tänään olisi ollut viimeinen "paha" tautipäivä (day #5) - sen verta raju setti tää on ollut. Snadisti laittaa kaduttamaan, etten rokotuttanut lapsia tänä vuonna. Taavianen sai aikoinaan rokotuksen pari vuotta takaperin, mutta nyt on muutama vuosi menty ilman.

Tää on vaan influ. Onneks.
Kyltäätästä. Sittenpähän ollaan yhtä ruttoa rikkaampia.

4 kommenttia:

 1. Jaksamista lenssuun! Sitkeää tautia on, meillä kesti sen lähes 2 viikkoa, tuoden molemmille pojille vuoronperään korvatulehdukset ja äipälle vielä poskiontelotulehduksen! Kivaa on ku kirkkovenesouduissa :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kauhulla venailen että mitä on tulevan vielä. Kivaa on :D

   Poista
 2. Onko mahdollista ees välttää tota influa, jos joku perheessä siihen sairastuu? Tiedustelee yksi epätietoinen influisen puoliso... Ei mekään mitään rokotuksia olla otettu. Täytynee ahkeroida tää viikko töissä, jos ens viikko tietää päivystystä kotosalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras lienee se että on sairastanut samaa kantaa aiemmin. Sitten on tietenkin puhdas ja hävytön hyvä onni, jota toiset boostaa rukoilemalla tms. muita riittejä noudattaen.

   Faktapuoli taitaa olla sitten vähän epätoivoisempaa ajateltavaa. toisaalta, aika pikaseen sen huomaa että tuliko het tällä erää. Toivotaan, ettei iskis teihin muihin <3 Voimia ihan hirveenkauheenhirveesti!

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...