keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Victorit ja Daisyt!

Tänään hilpasin aamupäivällä Söör Bulliksen kanssa postille. Siellä oli odottamassa parikin pakettia. Ensimmäisessä oli ankkastylen astmasysteemi (vastaava kuin babyhaler, mutta pienempi) - joka oli ihan sikamagee ja upea ja paljon pienempi kuin perinteinen babyhaler. Kiitos siis "joulupukin virkaa" toimittaneelle tuttavalle!

Toinen kovasti odotettu asia oli Celian asiakkuuden lisäksi VictorReader-laite. Kyseessä on siis kuunneltavien kirjojen oma lukulaite, eli näppäränkokoinen ja helppokäyttöinen soitin. Taaviaisen ollessa alta 6-vuotias, hän sai laitteen lainaan näkövammaisten keskusliitolta. Celia-kirjaston asiakkaaksi pääsee taasen, kun on jokin lukemiseste. Näinollen Taaviainen saa nyt sitten kuunnella oikeen urakkasoitolla äänikirjoja.

Kuulumme jo Celian lasten satukerhoon, josta tulee kerran kuussa satukirja. Sen lisäksi olen laittanut tilaukseen muumeja ja muita lasten satukirjoja. Taaviaisen kanssa äänikirjat onkin jo kokeiltu; sälli istui kun tikku sontakasassa paikoillaan, kun latasin ekan kerran taviskirjastosta lainatun satulevyn soimaan. Kukaan ei saanut häiritä kuuntelua.

Toivon, että jouluun mennessä ehtisi muutama kirja kotiin asti, jotta pyhiksi olisi tekemistä. Lupasivat hurjia pakkasia, eikä se nyt varsin houkuta laumaa pihalle.


Jouluvalmistelut on muuten ihan vaiheessa, pukinhommia on tehty, mutta vaiheessa mitä vaiheessa. Lauantaina on omaishoidon vapaana perhelomitus, jolloin mennään miehen kanssa käymään ruoka-kaupalla. Rauhassa - ilman lapsia, satojen muiden ruokakauppareissulaisten kanssa...

Kohti joulua!
Rauhallisia ja ihania joulunodotuspäiviä itse kullekin säädylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...