keskiviikkona, joulukuuta 12, 2012

Rauha ruokapöydässä

Näiden kaikkien taisteluvuosien jälkeen, on suorastaan taivallisen ihanaa katsoa kun lapsi nauttii ruoasta. Stressipojot on aste asteelta laskeneet, sitä tahtia kun lusikalliset ovat lisääntyneet. Suuret kasat haasteita on jo selätetty, eikä enään tarvitse huolehtia saako isompi pienimies riittävästi pöperöä. Hoikkahan tuo on, kuin nälkävuosi, mutta kasvaa - se lienee tärkeintä.
Pienempi pikkumies kävi läpi oman ruokakriisivaiheensa. Sen nimi oli "MINÄITTE" - jokainen lusikallinen oli yhtä tappelua, niin kauan kun se tuli äidin suunnalta. Nykyään sopatkin pistellään suuhun haarukalla, koska hey - lusikat on NIIN sou lästi siison ja vauvoja varten.

Ruokapöydässä vallitsee nykyään rauha. Niin kauan, kun Taaviainen jaksaa olla selittelemättä omiaan. Se taasen on hankalaa, koska kahdella kädellä viittoen stoorin kerronta on haastavaa, kun jossain välissä pitäs saada kourat kiinni lusikkaankin. Noh, asia kerrallaan.

ps. Aika vakio on se, että Taaviainen selostaa viittoen omiaan ja hupsheijaa kaatuu maitolasi. Minkäs sille mahtaa, kun puhe tulee viittoen - siinähän huitoo.

pps. Taavianen on viimein rikkonut Maagisen 12kg rajan - vaatteissa käyttää 98-104 kokoluokkaa. Housut pitää edelleen ostaa mahdollisimman hyvillä kiristyksillä, parhaat pökät laiheliinille on me&i:n joogapöksyt. Paidoissa onkin ongelmaa, kun kokoluokka on usein telttamainen vaikka hihat ja helma olisikin sopivat. Talvihaalari on kappahalin KaX-mallistoa, upean kapea! Istuu todella hyvin tuolle huikkakuikalle!

7 kommenttia:

 1. Pienen pojun maailmassa se faarrtti eli vauhti on himpskatin tärkee juttu. Siin nyt voi tiätty kaatuu maitolasi kavereineen. Ei voi mitään kun on niin paljon asiaa ja vuorokaudessa van ne vaivaiset 24 tuntii.
  Kyl on mukavaa kattoo pojan kehitystä, kun se menee etiäpäin kuin luotijuna. 104 cm, wau !! kohta iso mies. Ja sitten tulee se haikeus kun muistelee kaikkia näitä hassunhauskoja ja kivoja juttuja. Hupaa tavaraa se on aika nimittäin. Tuppaa menemään ja kulumaan nopeemmin kuin kerkee kissa sanoa. Ja Taaviaiseltahan se menee vielä nopeemmin. Hän kun pystyy sanomaan sen kissa yhdellä käden heilauksella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei tuo sälli vielä sitä 104 pitkä ole, jos on 95-98 niin voi olla likellä totuutta. Mutta niin lohduttavaa, kun kasvaa! Ei tartte olla murhe matkakumppanina koko aikaa.

   Poista
 2. Uskaltaisinkohan kysyä sinulta lainaan sitä jotain syömisongelmia käsittelevää kirjaa, jota joskus täällä hehkutit? Meillä nimittäin ei edelleenkään suju ruokahommat. Kasvua ei paljon tule, ja pinna on aika kireällä näiden juttujen kanssa.

  KappAhlin haalaria hehkutan minäkin. Pukin konttiin on sujahtanut uusi, isompi (heh-heh) ja värikkäämpi haalari. Katsotaan, hukkuuko poika siihen värikimaraan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Laita fabon kautta viestiä niin pistetään tulemaan lainaan :) voimia sinne, voin sanoa että tiedän mitä shaissea se ruokailutaistelu on. Halauksia!

   Poista
 3. Siis hei, pituuskasvu on joka tapauksessa jo yli puolvälin. Ja näkeehän sen Taaviaisen ilmeestä, et mielenkiinto syömiseen on löytyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä!
   Onhan sen eteen tehty duunia että ollaan näin hienoon pisteeseen päästy. Ja nyt sen työn hedelmiä voidaan korjata <3

   Poista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...