maanantaina, lokakuuta 08, 2012

Putkessa, Putketta, Putkeen!

Hiihoi juhlan päivä ja muut bileet! Tänään katoimme ruokapöytään refluksikakun. Hei, kaikkea pitää juhlia eikä milloinkaanikinä ole liian pientä syytä juhlia.

Terveiset siis erikoislääkärireissulta. Taaviaisen korvat tutkittiin tarkkaan ja viiiiiimein se vuoden ajan korvakäytävässä makoillut irtoputki saatiin korvasta pois. Oli todella helpon nyppäsyn takana. Putki iloisesti oli tukkinut korvakäytävän kaikenmoisen korvanöyhdän kera, eli niin taitaa olla ettei kundi ole toisella korvallaan juuri lähiaikoina kuullut. Nyt on taas kirkkaampi auditiivinen ympäristö ja puhtaat korvat.


Meni putkeen!

Ehkä suurin jippii-huuto tuli, kun tohtori aikansa korvia pyöriteltyään ja tärykalvoja testailtuaan sanoi että kauniinsiistit ja terveet korvat, jossa tärykalvo reagoi oikein hienosti. Ilon ja juhlan päivä - tämä nimittäin taisi olla ENSIMMÄINEN kerta Taaviaisen elämässä, kun korvat on oikeasti täysin terveiksi todettu. Nyt täytyy jatkossakin pitää sama linja yllä.

Ja refluksiasiaan. Juu, tohtorin mielestä erittäin ilmeinen refluksioireilu. Saatiin ensimmäinen lääkitys ja käsky kokeilla viikon ajan, vaikka oireita ei just nyt ois kauhean paljoa. (Eilen ja toissapäivänä oli kyllä taas oireita, jätkä nieleskeli tyhjää, ojenteli taaksepäin, röyhtäili ja vatsa oli kuin ilmapallo..) Jatkossa jos tuosta lääkkestä huomataan olevan apua, otetaan sitä säännöllisesti aina oireiden ilmaannuttua. Mikäli koetaan että oireet eivät lievity, lähdetään lastenklinikan kautta tekemään tähystystä. Samalla saatiin ohje pysyä tiukasti korvaklinikan asiakkaana, kun sinne viimein se kutsu tulee.

ps. Taaviainen sai lääkärireissulahjaksi pienen krokotiilin Tigeristä. Samalla ostin kundille LED-yövalot jossa on kissoja. Nyt tuo hukkapätkä ei käy nukkumaan, vaan huuteelee huoneestaan "MIAUUU, MIAUUUU, MIAUUUU"... Valot eivät siis ole päällä, koska se tulos ois varmaan katastrofaalinen... Ens kerralla muodoton blob yövaloiksi.

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Avauduin just meidän refluksitutkimuksista meidän blogiin, ei oikeen mee ny ku strömsössä täällä. Onneks teillä tuntuu kerrankin menevän. :)

    Onnea myös korvien kunnossa olosta.♥

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...