keskiviikkona, lokakuuta 17, 2012

Helsinki - 931.

Ehkä taitaa olla sanomattakin selvää, että oma kunnallisvaaliehdokkaani on ollut pitkään tiedossa. Oma ääneni ja tukeni menee ehdokkaalle 931 - Elena Gorschkow-Salorannalle.

Tunnustan, olen mukana hänen tukiryhmässä. Jaan pinssejä, luukutan esitteitä ja duunailin maatuskaheijastimia. Olen mukana siksi, että kerrankin mulla on fiilis että asioiden päättäjänä on tyyppi joka oikeesti puhuu samoista asioista kuin minä. Tyyppi, joka oikeesti myös tietää, miten se byrokratia päätöselimissä menee (asia, josta mulla ei ole hajuakaan mutta kauhulla mietin sitä paperimäärää).


 
Viimeinen niitti tuli tässä;

"Esteetön leikkipuisto tarjoaisi ihan kaikille lapsille virikkeellisen ja turvallisen leikkiympäristön sekä tukisi lasten erilaisista tarpeista kumpuavaa fyysistä kehitystä. Jos tulen valituksi kaupunginvaltuustoon, lupaan tehdä ensimmäisen valtuustoaloitteeni esteettömän leikkipuiston saamiseksi Helsinkiin sekä tulen edistämään asiaa kaikin tavoin tulevan vaalikauden aikana."

Esteetön leikkipuisto.Ihan oikeesti, sinänsä pieni asia, mutta sitä tänne tarvitaan. Meillä Taaviainen ei pärjää tavisleikkipuistoissa; telineet on liian korkeita ja kiipeilypaikat aivan liian vaikeita. Ollaan leikitty lähellä olevalla "Mummojen leikkipuistossa" jossa on matalia telineitä ja tasapainoratoja. Tavispuistossa ollaan vähän ulkopuolisia. Leikkipuistoasia taitaa budjetiltaan ja asialtaan noinniinkuin Helsingin kokoisessa kaupungissa semikärpäsenkakka valtameressä - mutta sen merkitys erilaisille perheille on valtava!!! Puisto, jossa jokainen lapsi voisi leikkiä.
Joten. Miettikää oikeesti ketä äänestätte. Kunnallisvaaleissa on kyseessä kunnan asiat, ne asiat jotka koskettaa meitä kaikkia lähiten. Elenan painopisteet on kouluasioissa, peruspalveluissa ja perheiden tukemisessa sekä siinä että kaupunki on saavutettavissa jokaiselle. Teemat voi tsekata täältä.

Helsinkiläinen, pistä ääni Elenalle - lupaan henkilökohtaisesti rutistaa naista munasarjoista että luvatut asiat pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...