keskiviikkona, syyskuuta 12, 2012

Synttärisuunnittelua...

Älkää kertoko Pullalle, mutta nyt pitäis herran yksveepäiväksi kekata lahja. Ja aina kun etsin toiselle lapselle jotain, löydän toiselle jotakin muuta. Ensin ajattelin olla ekologinen ja fiksu ja kaikkea, mutta sitten menin siivoamaan vauvalelut pois olkkarista ja oho hups, siellä onkin hirrrveeesti tilaa isojen poikien leluille...

Surffailin ja törmäsin Lekmerin sivuilla sangolliseen autoja! Tuosta taitaisi irrota molemmille penskoille riemua pidemmäksi aikaa. JA bonuksena; Tuossa lukee että HILJAISIA! Nuo perinteiset metalliset pikkuautot kun rämisee pirun kovaa ja kolahtaa aika inhasti toisen leikkijän otsaan.

Mutta eihän siitä niin helpolla päässyt. Hittovie, vaateale. Oho hups. Noi tollaset sivut, missä on kaikkea myynnissä, on vähän vaarallisia. Josko vielä tuota ja katopas, tollainen. Siellä on muuten myös Blafren lakanoita- käänteisellä hjyymorilla todettava että ei ollenkaan hyvä juttu.

Löysin viime viikolla myös Tiimarin alesta läjän muumijuttuja. Lautasia, "limumukeja" sun muuta - ja tietenkin dinosaurus-kakkukynttilät. Onks meillä täällä kohta kaksi muumi- ja saurusfania?  (Taaviainenhan vaati viime vappuna jalkaa polkien "Dinosaurusmuumi-ilmapalloa" eikä meinannut millään uskoa, ettei moista ole...)

Noh, jokatapauksessa kemut on tulossa - mutta lystein osio lie tässä; Mä lähden suoraan lastenkutsuilta ystävän 40v. kemuihin (kuulemma NE synttärit) ja koko bilekatastrofin siivoaminen jätetään isännän harteille. Tai sitten se vaan oottaa minua seuraavana päivänä. Kirjasin kyllä jo googlen kalenteriin, että "Äitin krapulapäivä" - joten... Noh, toivoa saattaa.

Näillä plääneillä siis eteenpäin. Tässä siis asiaa, jota piti kertoa, ennenkuin poika tippui sohvalta. Hups.

2 kommenttia:

  1. Heips, meillä on Pikkumiehellä just noita autoa - tosin vähän pienempi sangollinen - ja ne on ihan huippuja niin äidin kuin pojankin mielestä! Suosittelen! :)

    VastaaPoista
  2. Tää on niin mahtavaa, että Pulla kulkee kuukauden edellä iässä ja kehityksessä (siis jokainenhan kehittyy omaan tahtiinsa, mutta noin about) siskon mukuloita. Voi tosiaan seurata täältä, mitä siskolassa seuraavaksi voi odottaa kehityksessä tapahtuvan, ja myös nämä 1 v. synttärit mietityttää jo meikäläistä. Meinasin lastenastiastoa kumpaisellekin, mutta pitää konsultoida siukkua, että mitä heillä ois tarvis. Mulla on kriisi, kun siskon muksuja ei enää oikein voi kutsua toukiksi. Toukka-vauvat alkaa olla taaperoita.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...